понеділок, червня 6, 2022

Центр міжнародних проектів «Євроосвіта» в партнерстві з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence оприлюднили шістнадцятий академічний рейтинг українських закладів вищої освіти «Топ-200 Україна 2022». Серед них три заклади освіти Черкаської області.

Так, на 38-му місці - Черкаський національний університет ім. Б. Хмельницького, на 106-му - Черкаський державний технологічний унверситет, на 152-му - Уманський національний університет садівництва.

Весь рейтинг можна переглянути ТУТ.

Під час складання рейтингу експерти враховували сучасні тенденції розвитку вищої освіти, що зазнає глибинних змін у результаті впливу пандемії COVID-2019 і повномасштабного воєнного вторгнення рф.

Рейтинг університетів України базується на таких принципах:

Днями працівники апарату обласної ради доставили гуманітарну допомогу з Німеччини для наших захисників в один із медзакладів області. Там речі особистої гігієни, ковдри, одяг тощо. Частину ще відправлять хлопцям на передову. Про це повідомив очільник обласної ради Анатолій Підгорний.

Щиро вітаю журналістів із професійним святом!


Сьогодні медійники не лише воюють на інформаційному фронті, вони неабияк допомагають армії і волонтерством.

Без перебільшення, але медіа перетворилися на інформаційні волонтерські хаби, завдяки яким вдається швидко організувати допомогу військовим чи переселенцям.