понеділок, квітня 6, 2020

Від початку встановлення карантинного режиму, фахівці підрозділів Управління ДСНС проводять дезінфекційні заходи в місцях можливого скупчення людей, на зупинках громадського транспорту,  входи продуктових крамниць, основні транспортні артерії міст та селищ. Про це повідомляють у ДСНС у Черкаській області.

Зокрема, співробітники Звенигородської пожежно-рятувальної частини провели дезінфекцію головної вулиці райцентру та зупинок громадського транспорту на ній. Захід ініціювали органи місцевої влади з метою запобігання розповсюдження коронавірусної інфекції.

Фахівці Служби порятунку, одягнені у спеціальні захисні костюми, обробили спеціальним розчином тротуари коло зупинок, а також входи до об`єктів критичної інфраструктури та продовольчих крамниць.

Також у Каневі пожежно-рятувальне відділення місцевої пожежно-рятувальної частини, обробило спеціальним дезінфікуючим засобом вулиці 206-ї дивізії, Героїв Дніпра, Енергетиків та інші. 

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 9:00 6 квітня в Україні 1319 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 38 летальних, 28 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 68 нових випадків.

Наразі коронавірусна хвороба виявлена: