Питання житлово-комунального господарства та соціального захисту населення будуть подані на розгляд пленарного засідання обласної ради

27 лютого 2019, 15:55
Питання житлово-комунального господарства та соціального захисту населення будуть подані на розгляд пленарного засідання обласної радиСьогодні провели засідання ще дві постійні комісії обласної ради, на яких депутати розглянули питання, що подані на розгляд у ході пленарного засідання сесії обласної ради.

Так, на засіданні постійної комісії обласної ради з питань розвитку інфраструктури та житлово-комунального господарства, під головуванням Володимира Кокодзея, було розглянуто питання про стан реалізації у 2018 році обласної програми підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоносіїв Черкаської області на 2011-2020 роки.

Також заслухано інформації про хід виконання заходів програми регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами у Черкаській області на 2016-2020 роки та обласної цільової програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» на 2016-2020 роки.

Постійна комісія обласної ради з питань соціального захисту населення, засідання якої вів її голова Павло Захарцев, також розглянула низку питань.

Питання житлово-комунального господарства та соціального захисту населення будуть подані на розгляд пленарного засідання обласної радиСпочатку члени комісії погодили Перелік пріоритетів для отримання коштів на надання фінансової підтримки громадським організаціям та об’єднанням ветеранів й осіб з інвалідністю і розподіл коштів обласного бюджету за КПКВК 0813192 «Надання фінансової підтримки громадським організаціям ветеранів і осіб з інвалідністю, діяльність яких має соціальну спрямованість у 2019 році».

Потім затвердили список воїнів ОУН-УПА, які проживають на території області, та розглянули звернення громадської організації «Ветерани АТО м. Чигирин та Чигиринського району».

Спільними для розгляду обох комісій були питання: про звіт про виконання обласного бюджету на 2018 рік; про внесення змін до обласного бюджету на 2019 рік; про затвердження звіту за результатами роботи комісії з оцінки корупційних ризиків у діяльності Черкаської обласної ради; про затвердження Антикорупційної програми Черкаської обласної ради на 2019 рік та про план роботи Черкаської обласної ради на 2019 рік. Членами комісій також погоджено плани роботи своїх постійних комісій на 2019 рік.