Розпочали роботу постійні комісії обласної ради

20 лютого 2019, 19:48
Розпочали роботу постійні комісії обласної ради20 лютого 2019 року голова постійної комісії обласної ради з питань агропромислового розвитку та земельних відносин Олександр Лупашко провів її засідання, на якому розглянуто питання, що подано до чергової сесії обласної ради.

У роботі постійної комісії взяв участь перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко.

На початку члени комісії погодили внесення змін до програми підтримки розвитку сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів у Черкаській області на період до 2020 року.

Потім заслухали звіт про виконання обласного бюджету на 2018 рік, який озвучила заступник директора Департаменту фінансів облдержадміністрації Тетяна Митюк.

Далі члени комісії розглянули питання щодо надання дозволу на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості). Інформував з цього питання начальник управління майном виконавчого апарату обласної ради Віталій Петров.Розпочали роботу постійні комісії обласної ради

Депутати заслухали інформацію заступника начальника Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства Василя Горди щодо виконання програми розвитку лісового господарства Черкаської області на період 2002-2015 роки. За результатами обговорення члени комісії взяли інформацію до відома та зняли програму з контролю.Розпочали роботу постійні комісії обласної ради

Також вони заслухали інформації про хід виконання обласної екологічної програми «Чистий Дніпро»; Програми боротьби з амброзією полинолистою на 2017-2020 року; обласної програми запобігання виникненню захворювань домашніх свиней африканською чумою та інших інфекційних хвороб тварин, утворення резервного фонду матеріально-технічних засобів на випадок виникнення вогнища захворювання; програми розвитку молочного скотарства Черкаської області на 2010-2020 роки; програми розвитку галузі свинарства Черкаської області на 2010-2020 роки; програми розвитку рибного господарства водойм Черкаської області на 2010-2020 роки та програми з охорони і підвищення родючості ґрунтів Черкаської області «Родючість 2016-2020».

На завершення роботи комісія розглянула план роботи Черкаської обласної ради на 2019 рік та план роботи постійної комісії обласної ради з питань агропромислового розвитку та земельних відносин на 2019 рік.