Бригада екстреної (швидкої) медичної допомоги комунального закладу обласної ради представлятиме Черкащину на ІV Міжнародному зимовому чемпіонаті

20 лютого 2019, 15:45
Бригада екстреної (швидкої) медичної допомоги комунального закладу обласної ради представлятиме Черкащину на ІV Міжнародному зимовому чемпіонаті20-24 лютого 2019 року у м. Кременець Тернопільської області проводиться Міжнародний зимовий чемпіонат бригад екстреної (швидкої) медичної допомоги «Кременецьке медичне ралі – 2019».

Його мета – удосконалення надання екстреної медичної та домедичної допомоги населенню України бригадами екстреної (швидкої) допомоги.

Для цього заплановано низку цікавих професійних майстер-класів, фахових конференцій і, звичайно, передбачено виконання конкурсних нічних та денних завдань, за результати яких буде визначено переможця та призерів медичного ралі.

Черкащину на чемпіонаті представляє бригада, сформована з працівників комунального закладу, що має відповідний досвід участі в таких змаганнях. Минулого року КЗ «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» як переможець попереднього літнього чемпіонату приймав такі змагання у м. Черкаси.

Побажаємо їм і цього року вдалого виступу!