За ініціативи голови районної ради тальнівські працівники закладів охорони здоров’я вивчали досвід своїх колег в Умані

19 лютого 2019, 11:13
За ініціативи голови районної ради тальнівські працівники закладів охорони здоров’я вивчали досвід своїх колег в УманіВміло та результативно працювати у будь-якій сфері завжди допомагає досвід. У цій простій та беззаперечній тезі вкотре переконалися лікарі Тальнівської центральної районної лікарні.

Як інформують у Тальнівській районній раді, її голова Валентина Любомська 14 лютого у рамках обміну досвідом організувала робочу поїздку в Уманську центральну районну лікарню.

За ініціативи голови районної ради тальнівські працівники закладів охорони здоров’я вивчали досвід своїх колег в УманіЯк там налагоджена робота, як вдається долати труднощі, які пріоритетні напрямки – про все це тальнівські лікарі мали змогу розпитати в уманських колег, а також на власні очі побачити втілення ідей розвитку медицини в Уманській лікарні.

На зустрічі побували голова районної ради Валентина Любомська, заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак, головний лікар Тальнівської ЦРЛ Олег Солодько, а також працівники адміністрації райлікарні та завідуючі стаціонарних відділень.

За ініціативи голови районної ради тальнівські працівники закладів охорони здоров’я вивчали досвід своїх колег в УманіЗустріли тальнівську делегацію голова Уманської районної ради Оксана Супрунець та головний лікар Уманської центральної районної лікарні Інна Добрянська.

У жвавій бесіді час сплив непомітно. Пані Інна щиро ділилася власними напрацюваннями, ідеями, цікавилася думкою наших лікарів. Тож колеги обговорили і господарські питання, і кадрову політику, забезпечення діагностичним обладнанням, нюанси використання і переходу на електронний медичний облік, сучасне програмне забезпечення, особливості налагодження співпраці із товаровиробниками, залучення спонсорських коштів та інші вузькопрофільні питання.

За ініціативи голови районної ради тальнівські працівники закладів охорони здоров’я вивчали досвід своїх колег в УманіГолова Уманської районної ради Оксана Супрунець звернула увагу на перспективи створення Уманського госпітального округу, який охопить і Тальнівський район. Тут дуже важливим є спільне бачення подальшої співпраці. Тож Оксана Анатоліївна наголосила на важливості створення госпітальної ради, яка опікуватиметься багатьма організаційними моментами.

За ініціативи голови районної ради тальнівські працівники закладів охорони здоров’я вивчали досвід своїх колег в УманіПід час розмови Валентина Любомська також поділилася власним баченням розвитку медицини в районі і наголосила, що найважливішими умовами для медичної галузі Тальнівщини є забезпечення діагностичним обладнанням і робота щодо заохочення молодих спеціалістів, зокрема, купівля для них службового житла. Саме це є обов\'язковим для подальшого ефективного функціонування закладів охорони здоров’я Тальнівщини. Тому Валентина Олександрівна поставила підтримку і розвиток медицини в пріоритеті своєї діяльності у 2019 році.

Зустріч із колегами-медиками завершилася змістовною екскурсією закладом. Лікарі Тальнівської ЦРЛ мали змогу оцінити рівень надання медичних послуг Уманською лікарнею, порівняти, зробити висновки, щоб, маючи власний досвід і надбання, поліпшувати діяльність галузі для пацієнтів Тальнівщини.