Депутати Городищенської районної ради провели конструктивну змістовну сесію

18 лютого 2019, 16:35
Депутати Городищенської районної ради провели конструктивну змістовну сесіюЯк інформують в Городищенській районній раді, заступник голови районної ради Микола Панчишин 15 лютого 2019 року провів чергову 28-у сесію.

У її роботі взяли участь депутат обласної ради Олександр Лупашко, заступник голови районної державної адміністрації Василь Скринник, керівники районних служб, структурних підрозділів райдержадміністрації, комунальних установ, голови територіальних громад району, представники засобів масової інформації.

На початку пленарного засідання депутати на підставі особистої заяви достроково припинили повноваження депутата районної ради Сергія Адомського.

Потім вони заслухали виконання Програми економічного і соціального розвитку Городищенського району та звіт районної державної адміністрації про виконання районного бюджету за 2018 рік.

Крім того, сесія затвердила районні програми: пільгового перевезення громадян автомобільним транспортом загального користування на 2019-2020 роки; фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Городищенський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Городищенської районної ради на 2019-2020 роки;
цільову програму підтримки військовослужбовців, зарахованих для проходження служби в Збройних силах України за контрактом, та їх сімей на 2019 рік.

Серед інших питань – внесла зміни до районної програми зайнятості населення на 2018-2020 роки та до районного бюджету на 2019 рік.

При розгляді питань комунальної власності депутати надали згоду комунальним закладам охорони здоров’я на передачу в оренду майна, списання застарілого обладнання, ухївалили рішення про припинення діяльності комунального закладу «Городищенське районне територіальне медичне об’єднання» шляхом перетворення в комунальне некомерційне підприємство «Городищенське районне територіальне медичне об’єднання» Городищенської районної ради.

Рішенням ради призначено Ольгу Лищенко на посаду директора Валявського центру культури і мистецтв ім. Д.В.Лисенка, введено до штатного розпису Вільшанського центру культури і дозвілля додаткові штатні одиниці.

На завершення роботи депутати надали згоду на виплату одноразової грошової допомоги в рамках дії районної програми «Турбота» жителям району.