Проведено обласний семінар-практикум для методистів закладів позашкільної освіти

15 лютого 2019, 18:24
Проведено обласний семінар-практикум для методистів закладів позашкільної освіти Як інформують у обласному Інституті післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради, на базі Черкаського центру STEM-освіти проведено обласний семінар-практикум для методистів закладів позашкільної освіти на тему «Інноваційні форми роботи методиста закладу позашкільної освіти».

Семінар розпочала проректор з навчально-методичної роботи Раїса Дзюбак. У своєму виступі вона звернула увагу на важливу роль методистів закладів позашкільної освіти у впровадженні інноваційних форм роботи на сучасному етапі.

Проведено обласний семінар-практикум для методистів закладів позашкільної освіти З інформацією про навчальну програму національно-патріотичного напрямку «Котигорошко» виступив завідувач туристсько-краєзнавчого відділу Черкаської районної станції юних техніків Анатолій Журило.

Для методистів закладів позашкільної освіти були проведені майстер-класи переможців заключного етапу Всеукраїнського конкурсу «Джерело творчості» у номінації «Методист 2018», а саме: Галиною Малород, Світланою Перепоновою та Надією Камшею. Учасники з цікавістю занурились у методичні майстер-класи, які були презентовані колегами.

Проведено обласний семінар-практикум для методистів закладів позашкільної освіти Методист Золотоніського будинку дитячої та юнацької творчості Тетяна Олексенко презентувала навчальну програму для роботи з старшокласниками «Відповідальне лідерство – шлях до успіху».

Свої методичні родзинки запропонували також методисти Корсунь-Шевченківського районного центру дитячої та юнацької творчості Ольга Лисенко та Будинку дитячої та юнацької творчості м. Сміли Тетяна Арчибасова.

Проведено обласний семінар-практикум для методистів закладів позашкільної освіти У своєму виступі завідувач лабораторії з виховної роботи інституту післядипломної освіти педагогічних працівників Валентина Кудіна акцентувала увагу на розвитку лідерських якостей старшокласників та роботу в Інтернет-проекті «Ми – патріоти Черкащини».

Учасники семінару відмітили високий професіоналізм позашкільників, обговорили актуальні питання методичної роботи.