Валентин Тарасенко провів перші засідання конкурсних комісій з проведення конкурсних відборів на зайняття керівних посад комунальних закладів обласної ради

15 січня 2019, 17:07
Валентин Тарасенко провів перші засідання конкурсних комісій з проведення конкурсних відборів на зайняття керівних посад комунальних закладів обласної ради15 січня 2019 року проведено перші засідання конкурсних комісій щодо визначення кандидатур на посади директорів комунальних навчальних закладів – Смілянської та Шполянської спеціалізованих мистецьких шкіл-інтернатів Черкаської обласної ради. Провів засідання голова комісій, перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко.

Під час обох засідань, на початку роботи голова комісії повідомив присутніх про вимоги та обмеження, встановлені Законом України «Про запобігання корупції», у тому числі механізми повідомлення членом комісії про конфлікт інтересів та його подальші дії. Кожним членом комісій було заповнено відповідні заяви про відсутність конфлікту інтересів. Валентин Тарасенко провів перші засідання конкурсних комісій з проведення конкурсних відборів на зайняття керівних посад комунальних закладів обласної ради

Також було поінформовано щодо завдань, визначених відповідними розпорядженнями обласної ради, й про порядок голосування при розгляді кандидатур та визначенні переможця конкурсу.

За результатами обговорення пропозицій стосовно форми голосування при обранні кандидатури, члени конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на зайняття посади директора КЗ «Смілянська спеціалізована мистецька школа-інтернат Черкаської обласної ради» затвердили відкритий режим голосування. Валентин Тарасенко провів перші засідання конкурсних комісій з проведення конкурсних відборів на зайняття керівних посад комунальних закладів обласної радиВ той же час, члени конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору схвалили проведення таємного голосування при визначенні кандидатури на посаду директора КЗ «Шполянська загальноосвітня санаторна школа-інтернат Черкаської обласної ради».

У ході засідання члени комісій також обговорили і затвердили перелік кваліфікаційних вимог до осіб, які бажають брати участь у конкурсі; умови розміщення оголошення про проведення конкурсу на офіційному веб-сайті обласної ради і веб-сайті відповідного навчального закладу; подальшого оприлюдненням запису відеофіксації конкурсного відбору; встановили регламент виступів та обговорення членами комісії претендентів під час проведення конкурсу та вирішили інші установчі питання подальшої роботи.