Керівники області взяли участь у підсумковій нараді та привітали колектив комунального підприємства обласної ради з прийдешніми святами

28 грудня 2018, 18:06
Керівники області взяли участь у підсумковій нараді та привітали колектив комунального підприємства обласної ради з прийдешніми святами28 грудня 2018 року відбулася підсумкова нарада за результатами роботи у 2018 році комунального підприємства «Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності» Черкаської обласної ради.

Відкриваючи її, директор підприємства Валерій Височин зазначив, що наради в кінці року за участі керівництва області в колективі проводяться традиційно. На них підбиваються підсумки роботи за минулий рік, обговорюються проблеми, що їх необхідно буде вирішувати у наступному році, визначаються шляхи усунення тих чи інших перешкод для вдосконалення роботи, а також відзначаються кращі працівники колективу.

Керівники області взяли участь у підсумковій нараді та привітали колектив комунального підприємства обласної ради з прийдешніми святамиПершим привітав колектив перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко. Він, зокрема, зазначив, що підприємству вдалося не лише закріпити торішні фінансово-господарські показники, спрацювавши з прибутками, а й відзначитись у загальнодержавному рейтингу за видом діяльності, забезпечити збереження робочих місць та високий рівень надання послуг за напрямком діяльності.

– Не всі ми бачимо вашу щоденну непросту рутинну роботу, але всі помічають, коли ця робота не робиться. Тому всі ми, дуже вдячні кожному працівникові за постійне забезпечення чистоти, комфорту і затишку на наших робочих місцях… В цьому році кілька об’єктів обласної комунальної власності перейшли у підпорядкування «Управлінню по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності». Не вважайте це за додаткове навантаження чи недовіру, навпаки – це визнання ваших високих професійних навиків, вміння справитись із будь-якими викликами і непростими завданнями. І ми, зі свого боку, будемо й надалі сприяти вашій роботі, в тому числі й фінансово. Сесія обласної ради це підтвердила: рівень фінансування підприємства у 2019 році заплановано у обсягах поточного року, тож і робочі місця, і тенденцію до оновлення й поліпшення роботи комунального підприємства буде збережено, – наголосив Валентин Петрович.Керівники області взяли участь у підсумковій нараді та привітали колектив комунального підприємства обласної ради з прийдешніми святами

За традицією на зустріч з колективом завітав голова облдержадміністрації Олександр Вельбівець. За його словами, результати діяльності КП «Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності» за минулий рік говорять самі за себе – підприємство займає верхні сходинки рейтингів та є одним із найкращих в Україні серед комунальних підприємств, що надають такі послуги. Завдяки злагодженій роботі і виваженій позиції керівника КП, обласної ради та адміністрації всі пропозиції й плани із поліпшення роботи, матеріально-технічного стану об’єктів, що обслуговуються підприємством і їхнього утримання у минулому році вдалося здійснити.

Керівники області взяли участь у підсумковій нараді та привітали колектив комунального підприємства обласної ради з прийдешніми святамиЯскравим підтвердженням результативної роботи колективу комунального підприємства стала заслужена нагорода керівникові – Указом Президента України Валерію Височину присуджено почесне звання «Заслужений працівник сфери послуг України».

На завершення присутніх поздоровили із прийдешніми святами та вручили нагороди кращим працівникам комунального підприємства: Почесні грамоти обласної ради, Почесні грамоти облдержадміністрації, подяки Федерації профспілок області.