Директору Смілянського колегіуму присуджено щорічну Премію Верховної Ради України

22 грудня 2018, 14:28
Директору Смілянського колегіуму присуджено щорічну Премію Верховної Ради України18 грудня 2018 року Голова Верховної Ради України підписав постанову «Про присудження щорічної Премії Верховної Ради України педагогічним працівникам загальноосвітніх, професійно-технічних, дошкільних та позашкільних навчальних закладів», якою передбачається грошова винагорода за особливі успіхи у здійсненні навчання і виховання учнів та вихованців.

Серед 28 номінантів і наша землячка – директор навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа I-III ступенів № 3 – колегіум» Смілянської міської ради Тетяна Анатоліївна Карло.

Нагадаємо, що її кандидатуру на висунення для присудження премії рекомендували і підтримали депутати обласної ради на сесії у вересні цього року.

Відзначалося, що очолюваний нею навчальний заклад має високі досягнення. За керівництва Тетяни Карло школа стала лабораторією прогресивного педагогічного досвіду. У результаті наполегливої праці колективу заклад тричі удостоювався звання «Флагман освіти і науки України», нагороджений золотими і бронзовою медалями Всеукраїнської виставки «Інноватика в сучасній освіті – 2010, 2011, 2013» та багатьма, багатьма іншими відзнаками.

Особисто Тетяна Анатоліївна нагороджена нагрудним знаком «Відмінник освіти України», Почесною грамотою Міністерства освіти і науки, Дипломами Головного управління освіти і науки Черкаської облдержадміністрації, грамотами Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, Грамотою обласного Інституту післядипломної освіти педагогічних працівників, Почесною грамотою Черкаської обласної ради тощо.