Валентин Тарасенко взяв участь у обласній координаційній нараді

17 грудня 2018, 14:28
Валентин Тарасенко взяв участь у обласній координаційній нараді Сьогодні за участі голів райдержадміністрацій, районних рад, міських голів міст обласного значення, голів об’єднаних територіальних громад, керівників структурних підрозділів облдержадміністрації та окремих територіальних органів (підрозділів) центральних органів виконавчої влади, проведено координаційну нараду в режимі селекторного зв’язку.

Вів її голова облдержадміністрації Олександр Вельбівець. Участь в нараді взяв перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко.

На початку було розглянуто питання «Про стан реалізації природоохоронних проектів та пріоритетних заходів у сфері охорони природи в Черкаській області».

Інформувала з цього питання начальник управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації Олена Звягінцева.

Валентин Тарасенко взяв участь у обласній координаційній нараді Потім заслухано інформацію начальника управління охорони здоров’я облдержадміністрації Михайла Лобаса про реалізацію програми «Доступні ліки».

У порядку контролю за виконанням доручень, що було дано в ході попередніх нарад, директор Департаменту інфраструктури, розвитку та утримання мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення облдержадміністрації Сергій Чубань поінформував щодо утримання доріг місцевого та державного значення у зимовий час та у період погіршення погодних умов.

Як підкреслив доповідаючий, в усіх районах справилися з першими сніговими опадами. Нині укладено договори на розчистку доріг в подальшому, ситуація контролюється.

Також було заслухано обласного військового комісара Євгена Курбета про результати осіннього призову в області. Він наголосив, що після селекторної наради до доручення голови долучилися керівники райдержадміністрацій, активізувалася робота і показники осіннього призову виконано стовідсотково. Євген Олександрович також додав, що Черкащина також успішно справилася з мобілізацією резервістів першої хвилі в рамках оголошення воєнного стану в окремих областях України та подякував усім, хто сприяв виконанню цих завдань.