Проведено засідання постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики та спорту

14 грудня 2018, 17:07
Проведено засідання постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики та спортуЗ надання згоди на призначення Сергія Шамрая на посаду директора комунального закладу «Смілянська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів Черкаської обласної ради» за результатами конкурсу розпочала свою роботу постійна комісія обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики та спорту. Вів засідання голова комісії Володимир Доманський.

Серед інших питань члени комісії розглянули проект Програми економічного і соціального розвитку області на 2019 рік та проект обласного бюджету на 2019 рік.

Проведено засідання постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики та спортуЗ ними присутніх ознайомили відповідно директор Департаменту регіонального розвитку облдержадміністрації Роман Карманнік і директор Департаменту фінансів облдержадміністрації Наталія Кравченко.

Далі погоджено внесення змін – до обласної програми забезпечення молоді житлом на 2018-2022 роки; до рішення обласної ради від 29.04.2011 № 5-5/VІ «Про затвердження обласної цільової програми забезпечення збереженості документів Національного архівного фонду на 2011-2015 роки»; до рішення обласної ради від 22.12.2017 № 19-22/VII «Про обласний бюджет на 2018 рік» та до рішення обласної ради від 16.12.2016 № 10-27/VІІ «Про порядок укладання контрактів з керівниками підприємств, установ, закладів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Черкаської області та затвердження типових форм контрактів».

У роботі постійної комісії взяв участь перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко.

Комісія рекомендувала внести розглянуті питання до порядку денного позачергової сесії.