Проведено сесію Смілянської районної ради

12 грудня 2018, 11:35
Проведено сесію Смілянської районної радиЗа повідомленням організаційного відділу Смілянської районної ради, 11 грудня 2018 року голова районної ради Володимир Грошев провів позачергову сорок четверту сесію.

У зв’язку із закінченням бюджетного року та проведенням перших виборів об’єднаних територіальних громад в районі необхідно було внести зміни до районного бюджету і програми соціально-економічного розвитку на 2018 рік.

Окрім цих питань, на сесію було подано питання щодо реформування редакції районної газети «Смілянські обрії».

Пленарному засіданню передувало спільне засідання постійних комісій, де депутати обговорили всі питання порядку денного.

В ході роботи всі питання отримали позитивне рішення. В тому числі, деякі зміни до бюджету було внесено за ініціативи голови районної ради та депутатів. Так, виділено кошти районного бюджету на ремонт вул. Центральної Залевківської сільської ради та на ноутбук для Самгородоцького сільського будинку культури.

Щодо ремонту вул. Софії Русової в адмінмежах Сунківської сільської ради у депутатів виникли питання до районної державної адміністрації, з роз’яснення яких було запитано інформацію до слухання на черговій сесії районної ради.

Після закінчення сесії за пропозицією голови районної ради постійна комісія районної ради з питань планування бюджету і фінансів з основними розпорядниками коштів приступили до напрацювання положень районного бюджету на 2019 рік.