Валентин Тарасенко взяв участь у Регіональному форумі інститутів громадянського суспільства «ГАРАНТуємо зміни 4.0»

27 листопада 2018, 14:45
Валентин Тарасенко взяв участь у Регіональному форумі інститутів громадянського суспільства «ГАРАНТуємо зміни 4.0»27 листопада 2018 року відбувся Регіональний форум інститутів громадянського суспільства «ГАРАНТуємо зміни 4.0».

Участь у ньому взяв перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко.

Він привітав учасників форуму та зазначив, що Україна знаходиться на етапі реформувань: громадянське суспільство, молодь, активні громади відіграють важливу роль у цьому процесі.

Також Валентин Петрович зауважив, що форум відбувається вже вчетверте. І те, що його спільно організовують представники влади та громадськості є вираженням тієї взаємодії, яка потрібна нашій державі.Валентин Тарасенко взяв участь у Регіональному форумі інститутів громадянського суспільства «ГАРАНТуємо зміни 4.0»

– Ви маєте сьогодні чудову можливість послухати лекції закордонних та місцевих спікерів, які поділяться досвідом розвитку своїх міст та територій. Тож спілкуйтесь, навчайтесь та переймайте досвід, – наголосив перший заступник голови обласної ради.

Упродовж форуму учасники можуть відвідати або презентувати свою громадську організацію на ярмарку ініціатив, заслухати доповіді спікерів про можливості отримання фінансової підтримки для своїх проектів, а також взяти участь у практичних тематичних сесіях. Ті проекти на ярмарку, які отримають найбільше уподобань – будуть нагороджені корисними призами.