В облдержадміністрації проведено селекторну нараду

26 листопада 2018, 20:01
В облдержадміністрації проведено селекторну нараду26 листопада 2018 року голова облдержадміністрації Олександр Вельбівець провів селекторну нараду.

Участь у нараді взяв перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко.

Засідання проходило в режимі селекторного зв’язку за участі голів райдержадміністрацій, районних рад, міських голів міст обласного значення керівників окремих структурних підрозділів облдержадміністрації та територіальних органів (підрозділів) міністерств, інших центральних органів виконавчої влади та урядових органів в області.

На початку голова облдержадміністрації Олександр Вельбівець окреслив коло питань, які необхідно обговорити в ході наради, зокрема, про результати осіннього призову в області.

Обласний військовий комісар Євген Курбет поінформував, що на сьогодні Жашківщина, Канівщина, Монастирищина, Тальнівщина, міста Умань, Черкаси та Черкаський район не виконують завдання з проведення призову громадян на строкову військову службу.

У зв’язку з цим голова облдержадміністрації дав доручення цим районам і містам упродовж двох діб виправити ситуацію та доповісти про результати.

А також наголосив, що це питання національної безпеки України і керівники на місцях мають усвідомити, що своєчасність виконання плану проведення призову насправді демонструє патріотизм і готовність підтримати державу у складний період.