Депутати Черкащини достойно виступили у фінальних змаганнях Всеукраїнської Спартакіади

13 червня 2018, 15:55
Депутати Черкащини достойно виступили у фінальних змаганнях Всеукраїнської СпартакіадиУ м. Чорноморськ Одеської області проведено змагання фінальної частини УІІ Всеукраїнської Спартакіади 2018 року серед депутатів Верховної Ради України, обласних, районних, міських, сільських та селищних рад.

Відмінно підготовлена спортивна база міста Чорноморськ, зокрема, Палац спорту «Юність», стадіон зі штучним покриттям ЗОШ №4, спортивний зал для гри у настільний теніс ЗОШ №7, шахово-шашковий клуб морського порту, в якому проводяться найпрестижніші міжнародні турніри, сприяли проведенню змагань на високому професійному рівні і дозволили учасникам сімнадцяти команд областей України показати високі спортивні результати.

Депутати Черкащини достойно виступили у фінальних змаганнях Всеукраїнської СпартакіадиЗ перших стартів Спартакіади депутатів відчувалося, що у порівнянні з минулими фіналами спортивна майстерність більшості учасників, налаштованість команд на здобуття перемоги в загальнокомандній першості, а учасників – у досягненні результатів в індивідуальних змаганнях, – значно зросли.

На жаль, з певних об’єктивних причин депутатам Черкащини не вдалося, як у попередні роки, сформувати найсильніший склад команд з волейболу та футзалу, що в свою чергу вплинуло на взаємодію гравців на майданчику і кінцевий результат.

Натомість, на досить високому рівні виступили представники команди в індивідуальних видах спорту.


Депутати Черкащини достойно виступили у фінальних змаганнях Всеукраїнської СпартакіадиТак, депутат Потаської сільської ради Маньківського району Лариса Килимниченко вдруге виборола абсолютну перемогу в змаганняз з шахів серед жінок.

Високе пяте місце у змаганнях з шашок серед чоловіків виборов депутат Христителівської сільської ради Чорнобаївського району Михайло Кожушний.

Світлана Шмалій, депутат Паланської сільської ради Уманського району, зайняла шосте місце у змаганнях з шашок, на високому рівні провів змагання з настільного тенісу Володимир Сушкета, депутат Іванівської сільської ради Уманського району.

Водночас, не вдалося належним чином продемонструвати свої здібності у змаганнях з шахів депутату Чигиринської міської ради Олегу Буню.

За підсумками загальнокомандної першості команда області набрала достойний результат – 356 очок, однак це дозволило зайняти лише шосте місце серед сімнадцяти збірних команд областей України.

А чемпіонами четвертий рік поспіль стали депутати Івано-Франківської області, випередивши команди Сумської та Житомирської областей.