Депутати Жашківської районної ради завершили розгляд питань однієї сесії та провели наступну

14 червня 2018, 14:38
Депутати Жашківської районної ради завершили розгляд питань однієї сесії та провели наступну12 червня 2018 року депутати Жашківської районної ради провели друге пленарне засідання 23-ої сесії, а потім продовжили роботу та розглянули низку питань, що було подано до розгляду на черговій 24-ій сесії районної ради.

Під час розгляду питань другого пленарного засідання 23 сесії районної ради депутати задовольнили подану заяву про дострокове припинення повноважень голови районної ради Салія Максима Григоровича.

Розглядаючи наступні питання, голосування за проекти рішень не було результативним. Зокрема, це стосувалося проектів рішень щодо перейменування та пониження ступенів загальноосвітніх шкіл району в населених пунктах: Хижня, Сорокотяга, Павлівка, Охматів, Нагірна, Леміщиха, Житники.

Після цього 23-я сесія районної ради завершила свою роботу.

Далі депутати розпочали роботу 24-ої сесії районної ради .

Традиційно розглядались питання бюджету, комунальної власності, земельних питань тощо.

На початку засідання народні обранці на підставі рекомендації засідання постійної комісії з питань регламенту, депутатської етики, місцевого самоврядування, правової політики, законності і правопорядку заслухали тимчасово виконуючого обов’язки начальника Жашківського відділення поліції Уманського відділу Головного управління Національної поліції в Черкаській області Кудрика С.С. про стан розкриття злочинів, в тому числі майнових, крадіжок з приватних будинків, квартир, гаражів, нападів, пограбувань та хід розслідування резонансних злочинів тощо.

Далі депутати розглянули ряд питань – про визнання повноважень депутата Жашківської районної ради сьомого скликання Піддубняка Юрія Івановича, внесення змін до складу постійної комісії, президії та регламенту райради.

Народні обранці заслухали виконання діючих районних програм стосовно : організації та фінансування громадських та інших робіт тимчасового характеру у 2016-2017 роках; розвитку медичної допомоги вторинного рівня Жашківського району на 2016-2017 роки; підтримки державної політики у сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів у Жашківському районі на 2016-2017 роки; вдосконалення інформаційно-аналітичного забезпечення розвитку матеріально-технічної бази Уманської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Черкаській області; збільшення надходжень до бюджету Жашківського району на 2016 - 2017 роки.

Проекти рішень про затвердження технічної документації із землеустрою щодо нормативної грошової оцінки земельних ділянок державної власності ТОВ «НАПОЇ ПЛЮС» та ТОВ «Єдність» не набрали необхідної кількості голосів для затвердження.

З усіх інших питань порядку денного були прийняті відповідні рішення.