Проведено сесію Канівської районної ради

01 червня 2018, 14:56
Проведено сесію Канівської районної ради30 травня 2018 року відбулося пленарне засідання 24 чергової сесії районної ради, яке відкрив і вів голова Олег Лактіонов.

Згідно Регламенту роботи районної ради на початку розгляду питань порядку денного відводиться час для оголошення заяв і звернень. Таким правом скористався депутат Ігор Шиленко та озвучив проблемне питання забезпечення лаборантом АЗПСМ с. Межиріч.

Потім депутати обговорили та сформували порядок денний сесії, до якого було внесено 21 питання.

Серед основних, що їх активно обговорювали депутати, питання звіту районної державної адміністрації про виконання Програми соціально-економічного розвитку району за І квартал 2018 року; «Про стан виконання завдань щодо соціально-правового захисту дітей району та запобігання дитячої бездоглядності»; «Про організацію оздоровлення та відпочинку дітей та учнівської молоді у літній період 2018 року» та деякі інші.

Проведено сесію Канівської районної радиВ порядку контролю депутати заслухали інформацію про хід виконання районної комплексної програми «Турбота» на 2014-2020 роки; внесли зміни до низки районних програм, а саме: «Розвитку фізичної культури та спорту в Канівському районі на 2017-2020 роки»; організаційного і технічного забезпечення здійснення заходів щодо утримання та використання об\'єктів районної комунальної власності, апарату та структурних підрозділів Канівської районної державної адміністрації на 2016-2020 роки; комплексної програми профілактики злочинності на території Канівського району на 2016-2020 роки та до рішення районної ради від 14.03.2018 №23-6/VII «Про надання дозволу на списання матеріальних цінностей, як таких, що непридатні для подальшого використання, морально застарілі, фізично зношені, які знаходяться на балансі відділу освіти, молоді та спорту Канівської районної державної адміністрації».

Проведено сесію Канівської районної радиОкрім того, депутати детально обговорили та погодили внесення змін до рішення районної ради від 22.12.2017 № 20-5/VII «Про районний бюджет на 2018 рік», з якими їх ознайомила начальник фінансового управління районної державної адміністрації Лариса Машукова.

Потім обранці схвалили цільову програму вдосконалення інформаційно-аналітичного забезпечення розвитку матеріально-технічної бази Канівського відділення Черкаської ОДПІ ГУ ДФС у Черкаській області, збільшення надходжень до Канівського районного бюджету на 2018 рік та затвердили Порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального закладу охорони здоров’я.

На завершення роботи призначили директором новоствореної комунальної установи «Інклюзивно - ресурсний центр» Канівської районної ради Юлію Арсеєнко, затвердили план роботи на друге півріччя тощо.

В цілому робота депутатів на пленарному засіданні пройшла конструктивно і виважено. З усіх запропонованих до розгляду питань були прийняті відповідні рішення.