День захисту дітей в Обласному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей

01 червня 2018, 17:55
День захисту дітей в Обласному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей1 червня 2018 року голова обласної ради Олександр Вельбівець вже традиційно відвідав комунальний заклад «Черкаський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Черкаської обласної ради та привітав вихованців і працівників установи із Міжнародним днем захисту дітей.

Зустрічаючи численних гостей – батьків і рідних діток, меценатів, благодійників та шефів установи – вихованці закладу продемонстрували свої творчі вміння, привітавши їх танцями, віршиками і піснями. Із нагоди свята діти в дарунок отримали безліч солодощів, іграшок, подарункових наборів.

День захисту дітей в Обласному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей– Із великим задоволенням та радістю кожного разу приїжджаю до вас на гостину. Особливо приємно сьогодні бути серед вас і вітати наших діток із початком літа і Днем захисту дітей… Перебуваючи у нашому закладі щораз переконуюсь, що тут працюють особливі педагоги і вихователі. Щодня, щогодини ви вкладаєте свою душу, знання, досвід і терпіння в кожного вихованця, аби забезпечити належну освітню підготовку, всебічний розвиток та увагу усім. Ви зуміли знайти підхід до кожного вихованця, щоденно допомагаючи їм подолати труднощі долі і життєві негаразди, – наголосив Олександр Вельбівець та вручив колективу закладу Почесну грамоту обласної ради.

Він також запевнив дітей і вихователів, що обласна рада, під опікою якої знаходиться заклад, завжди буде піклуватися про зручний побут та дозвілля вихованців.День захисту дітей в Обласному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей

На завершення свого перебування голова обласної ради подякував діткам за створену атмосферу справжнього родинного затишку, благодійникам і волонтерам – за піклування про інтереси і потреби вихованців Центру та побажав усім присутнім миру, добра та щасливої долі.

Також Олександр Вельбівець вручив вихованцям центру цінні подарунки та фрукти.