Пам`ятник сторожовим рідної землі відкрили у Драбові

30 травня 2018, 18:07
Пам`ятник сторожовим рідної землі відкрили у Драбові26 травня 2018 року у центральному сквері смт Драбів урочисто відкрито пам’ятник прикордонникам, які стояли на сторожі державних рубежів у різні історичні епохи.

Подія зібрала близько сотні людей: ветеранів Держприкордонслужби, представників влади, шкільної молоді, місцевих жителів та гостей.

Пам`ятник сторожовим рідної землі відкрили у ДрабовіМонумент створили за ініціативи районної Спілки ветеранів-прикордонників та її голови Миколи Рося. На постаменті зображено прикордонників із собакою, а поруч із меморіалом облаштовано прикордонні стовпи - символи недоторканності Української землі.

Заступник голови районної ради Тетяна Богославець у вітальному слові зазначила, що стражі наших земель – прикордонники у всі часи заслуговували і нині заслуговують на шану і повагу.

Пам`ятник сторожовим рідної землі відкрили у Драбові– Пам’ятник, що його сьогодні відкрито у Драбові прикордонникам усіх поколінь, увіковічує славні традиції військових, які в різні часи захищали суверенітет та обороняли кордони нашої держави від часів Київської Русі до сучасної України. Цим самим ми віддаємо шану відданості та готовності наших військовослужбовців до останнього виконувати свій обов’язок», – сказала Тетяна Володимирівна.

Освятив пам’ятник настоятель церкви Святого Серафима Саровського протоіерей Дмитро Івануса.