На сесії Корсунь-Шевченківської районної ради депутати працювали конструктивно

25 квітня 2018, 17:46
На сесії Корсунь-Шевченківської районної ради депутати працювали конструктивно25 квітня 2018 року відбулося засідання двадцять восьмої позачергової сесії Корсунь-Шевченківської районної ради сьомого скликання, яку провів голова районної ради Валерій Заболотній.
У роботі сесії взяли участь перший заступник голови, керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, керівники установ та організацій району, сільські голови, представники засобів масової інформації.
На розгляд сесії було внесено 6 питань, які відповідно до Регламенту районної ради, попередньо розглядалися на засіданнях постійних комісій та президії районної ради. Разом з тим, одне питання було виключено з порядку денного за пропозицією голови районної ради Валерія Заболотнього.
У ході роботи депутати внесли зміни до рішення районної ради про реорганізацію комунального закладу охорони здоров’я «Корсунь-Шевченківський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Корсунь-Шевченківської районної ради шляхом перетворення у Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги Корсунь-Шевченківського району та затвердили передавальний акт необоротних активів, оборотних активів та зобов’язань комунального закладу охорони здоров’я «Корсунь-Шевченківський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Корсунь-Шевченківської районної ради.На сесії Корсунь-Шевченківської районної ради депутати працювали конструктивно
Також під час засідання в номінаціях образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, хореографічного мистецтва, вокально-хорового мистецтва та музичного мистецтва присуджено дитячо-юнацьку районну культурно-мистецьку премію «Покоління надій» за 2017 рік.
Далі депутати внесли зміни до Програми розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг загального користування місцевого значення у Корсунь-Шевченківському районі на 2018-2019 роки та до районного бюджету на 2018 рік.
З усіх питань порядку денного були прийняті відповідні рішення, позачергова сесія завершила свою роботу.