Проведено засідання постійної комісії обласної ради з питань розвитку інфраструктури та житлово-комунального господарства

18 квітня 2018, 17:55
Проведено засідання постійної комісії обласної ради з питань розвитку інфраструктури та житлово-комунального господарства18 квітня 2018 року проведено засідання постійної комісії обласної ради з питань розвитку інфраструктури та житлово-комунального господарства. Вів засідання її голова Володимир Кокодзей.

На початку депутати розглянули питання внесення змін до обласної програми фінансування ремонту доріг загального користування державного і місцевого значення, які проходять територією Черкаської області, та розвитку дорожньої інфраструктури на 2016-2018 роки.

Проведено засідання постійної комісії обласної ради з питань розвитку інфраструктури та житлово-комунального господарстваПотім заслухали та взяли до відома інформацію про стан виконання рішення обласної ради від 28.12.2010 № 3-6/VI «Про Регіональну програму будівництва (придбання) доступного житла у Черкаській області на 2010-2017 роки», а також погодили зняти її з контролю. За результатами обговорення вирішено доручити Департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства облдержадміністрації підготувати нову програму.

Серед інших питань заслухано звіт заступника директора Департаменту фінансів облдержадміністрації Тетяни Митюк щодо виконання обласного бюджету за 2017 рік та щодо внесення змін до рішення обласної ради від 22.12.2017 № 19-22/VII «Про обласний бюджет на 2018 рік».

На завершення затверджено звіт постійної комісії Черкаської обласної ради з питань розвитку інфраструктури та житлово-комунального господарства, який згідно плану роботи обласної ради буде внесено для розгляду на черговій сесії.

Розглянувши питання порядку денного, депутати прийняли рішення рекомендувати їх для розгляду на пленарному засіданні обласної ради.