Валентин Тарасенко привітав учасників і переможців обласної педагогічної виставки «Інноваційний пошук освітян Черкащини - 2018».

18 квітня 2018, 16:18
Валентин Тарасенко привітав учасників і переможців обласної педагогічної виставки «Інноваційний пошук освітян Черкащини - 2018».18 квітня 2018 року в приміщенні комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» відкрито 23-ю обласну педагогічну виставку «Інноваційний пошук освітян Черкащини - 2018», яка працюватиме три дні.

Мета виставки, підготовленої освітянами Черкащини, презентувати інновації і кращий педагогічний досвід та завдяки ознайомленню з ними забезпечити підвищення рівня методичної роботи та зростання фахової майстерності вчителів.

Валентин Тарасенко привітав учасників і переможців обласної педагогічної виставки «Інноваційний пошук освітян Черкащини - 2018».З цією подією учасників виставки привітав перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко. Звертаючись до присутніх, він наголосив, що на його думку, у самій назві виставки є дуже змістовні слова – інновація і пошук.

– За вашої ініціативи депутати обласної ради прийняли обласну програму, спрямовану на впровадження інновацій в навчальний процес, і вона успішно реалізується, – зазначив Валентин Петрович. – Тому впевнений, що Черкащина має і буде мати ще кращі результати. А досягти їх без пошуку також неможливо.
Валентин Тарасенко привітав учасників і переможців обласної педагогічної виставки «Інноваційний пошук освітян Черкащини - 2018».І приємно, що педагоги Черкащини постійно перебувають у пошуку. Та енергія, якою ви володієте і яку здатні реалізувати, – надзвичайно важлива. Тому бажаю, щоб цьому навчили і наших дітей.

У рамках виставки передбачено семінар-практикум і майстер-клас «Нова українська школа: готовність до змін» для завідувачів методичних служб області, інтелект-студії, психологічний коучінг та медитативний салон для вчителів початкової школи.

Валентин Тарасенко привітав учасників і переможців обласної педагогічної виставки «Інноваційний пошук освітян Черкащини - 2018».Окрім того, передбачено майстер-класи, семінари-практикуми для вчителів зарубіжної літератури, математики та інших дисциплін, круглий стіл на тему: «Самопізнання та особистісно-професійне самовдосконалення в сучасній педагогічній практиці», веб-конференції та педагогічні студії для заступників директорів з навчально-виховної роботи тощо.

Валентин Тарасенко привітав учасників і переможців обласної педагогічної виставки «Інноваційний пошук освітян Черкащини - 2018».Перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко, ознайомившись із представленими інноваціями, відзначив, що чимало педагогів області мають що продемонструвати, докладають значних зусиль для вдосконалення функціонування регіональної освіти.

Валентин Тарасенко привітав учасників і переможців обласної педагогічної виставки «Інноваційний пошук освітян Черкащини - 2018».Багатство і різноманітність ідей і напрямків, зростання фаховості підкріплюються результатами – представлені новації здобувають перші місця на різних міжнародних, всеукраїнських та обласних виставках.

На підтвердження цього під час урочистого відкриття низка відділів освіти, методичних кабінетів та навчальних закладів області отримали відзнаки в різних номінаціях.