Олександр Вельбівець привітав учасників триденного тренінгу щодо забезпечення регіонального і місцевого розвитку

14 лютого 2018, 14:55
Олександр Вельбівець привітав учасників триденного тренінгу щодо забезпечення регіонального і місцевого розвитку14 лютого 2018 року у м. Черкаси розпочав роботу триденний тренінг на тему «Забезпечення регіонального та місцевого розвитку», який реалізовується Українською асоціацією районних та обласних рад за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» для голів і депутатів місцевих рад, голів і старост об’єднаних територіальних громад Черкащини.

Учасників тренінгу з початком роботи привітав голова обласної ради, він же віце-президент Української асоціації районних та обласних рад Олександр Вельбівець та зазначив, що проведення такого навчання для посадових осіб місцевого самоврядування особливо актуальне, тим більше для діяльності об’єднаних територіальних громад.

Олександр Вельбівець привітав учасників триденного тренінгу щодо забезпечення регіонального і місцевого розвитку– Після організації громад дуже гостро відчувається потреба в кадрах. Ситуація щодо місцевого і регіонального розвитку потребує нових підходів, прийняття виважених рішень і розв’язання проблем. Ключову роль у цьому, як завжди, відіграють конкретні люди та лідери з їх числа, – зазначив голова обласної ради.

Олександр Вельбівець привітав учасників триденного тренінгу щодо забезпечення регіонального і місцевого розвиткуОлександр Вельбівець висловив переконання, що запропонований учасникам тренінгу навчальний проект з підвищення знань та навичок у сфері лідерства та місцевого розвитку однозначно буде ефективним і корисним усім, хто пройде навчання, та побажав учасникам тренінгу успішної роботи.

Зазначимо, що згідно програми навчань представники місцевого самоврядування Черкащини розглядатимуть моделі розвитку та вивчатимуть інструменти, якими такі моделі втілюються у життя. Разом з тим, будуть проаналізовані типові помилки у написанні проектів, зокрема на залучення ресурсів з Державного фонду регіонального розвитку.


Олександр Вельбівець привітав учасників триденного тренінгу щодо забезпечення регіонального і місцевого розвиткуУчасники досліджуватимуть та виявлятимуть актуальні, нові шляхи впровадження регіональної політики на Черкащині та інше.

Тренінг проводитиметься у інтерактивній формі. Його учасники працюватимуть у командах та з індивідуальними завданнями, а також матимуть змогу безпосередньо проконсультуватися з тренерами та експертами навчального Проекту.

Олександр Вельбівець привітав учасників триденного тренінгу щодо забезпечення регіонального і місцевого розвиткуЗ учасниками тренінгу працюватимуть президент Національної академії державного управління при Президентові України, професор, екс-міністр регіонального розвитку та будівництва України Василь Куйбіда, професор кафедри НАДУ при Президентові України Ія Дегтярова та інші посадовці Української асоціації районних та обласних рад.