Депутати Корсунь-Шевченківської районної ради результативно голосували за прийняття рішень з питань порядку денного

22 грудня 2017, 19:35
Депутати Корсунь-Шевченківської районної ради результативно голосували за прийняття рішень з питань порядку денного22 грудня 2017 року відбулося засідання 25-ї сесії Корсунь-Шевченківської районної ради сьомого скликання, яку провів голова районної ради Валерій Заболотній.

У роботі сесії взяли участь голова районної державної адміністрації Василь Клименко, керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, керівники установ та організацій району, голови об’єднаних територіальних громад, сільські голови, представники засобів масової інформації.

На розгляд сесії було внесено 82 питання, які відповідно до Регламенту районної ради, попередньо розглядалися на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.

У ході роботи депутати прийняли рішення про районний бюджет на 2018 рік, програми економічного і соціального розвитку Корсунь-Шевченківського району на 2018 рік, фінансової підтримки діяльності Центру надання адміністративних послуг в Корсунь-Шевченківському районі на 2018 рік, висвітлення діяльності органів виконавчої влади Корсунь-Шевченківського району на 2018 рік, підтримки комунального підприємства «Телерадіоорганізація «На хвилі Корсуня» Корсунь-Шевченківської районної ради Черкаської області на 2018 рік, план роботи районної ради на І півріччя 2018 року. Депутати Корсунь-Шевченківської районної ради результативно голосували за прийняття рішень з питань порядку денного

Також було підтримано рішення про надання одноразової матеріальної допомоги за рахунок коштів районного бюджету; передачу майна районної комунальної власності, списання майна районної комунальної власності.

В роботі сесії оголошено перерву. Наступне пленарне засідання сесії районної ради заплановано провести 26 грудня 2017 року.