На позачерговій сесії депутати Черкаської районної ради затвердили районний бюджет на 2018 рік

26 грудня 2017, 12:59
На позачерговій сесії депутати Черкаської районної ради затвердили районний бюджет на 2018 рік21 грудня 2017 року голова районної ради Олексій Собко провів позачергову 20 сесію районної ради.

В її роботі взяли участь голова районної державної адміністрації, депутат обласної ради Анатолій Яріш, заступник голови районної державної адміністрації, депутат районної ради Петро Коренюк, керівники установ та організацій району, сільські голови, представники засобів масової інформації.

На початку голова районної ради Олексій Собко та голова районної державної адміністрації Анатолій Яріш вручили кубки та грамоти переможцям районної спартакіади «Найспортивніше село - 2017 року». Так перше місце завоювали спортсмени села Руська Поляна, друге місце – спортсмени села Худяки і на третьому місці спортсмени села Будища. Нагороди від керівництва району отримали зазначені сільські голови.

Потім голова районної ради надав слово начальнику відділу освіти райдержадміністрації Людмилі Григорчук, яка проінформувала депутатів про використання бюджетних коштів у 2017 році які надійшли відділу освіти за клопотанням народних депутатів.

Після цього депутати перейшли до розгляду питань порядку денного і першим питанням розглянули нову районну програму агітаційної роботи та призову на військову службу за контрактом на 2018 рік, про яку доповів начальник відділення комплектування Черкаського об’єднаного міського військового комісаріату, підполковник Олександр Шиш.

У ході роботи депутати районної ради підтримали ряд нових районних програм: про районну програму агітаційної роботи та призову на військову службу за контрактом до військової частини 3061 Національної гвардії України на 2018-2019 роки та про програму підтримки Господарського управління експлуатації приміщень Черкаської районної ради на 2018-2021 роки.На позачерговій сесії депутати Черкаської районної ради затвердили районний бюджет на 2018 рік

Депутатами внесено зміни до рішення районної ради від 23.12.2016 №12-4/VІІ «Про районний бюджет на 2017 рік» та районної Програми підтримки сім’ї та молоді Черкаського району на 2014-2017 роки.

Потім депутати затвердили районний бюджет на 2018 рік, про який доповіла начальник фінансового управління районної державної адміністрації Ганна Шкот.

Також вони заслухали інформацію заступника голови районної ради Сергія Степанюка про план роботи Черкаської районної ради на перше півріччя 2018 року.

Про встановлення умов оплати праці голові районної ради Собку О.П. на 2018 рік, доповіла депутат районної ради Ніна Кужим, член постійної комісії з питань бюджету, фінансів, інвестиційної політики та соціального забезпечення. У свою чергу голова районної ради проінформував присутніх про встановлення умов оплати праці заступнику голови районної ради Степанюку С.О. на 2018 рік. Депутати підтримали дані питання.

На завершення засідання голова районної ради привітав всіх присутніх із прийдешніми новорічними та різдвяними святами, які дарують надію на світле і щасливе життя.