Депутати Чигиринської районної ради на сесії прийняли бюджет на 2018 рік

26 грудня 2017, 12:25
Депутати Чигиринської районної ради на сесії прийняли бюджет на 2018 рік22 грудня 2017 року відбулася чергова 23 сесія районної ради, яку провела голова районної ради Валентина Алєксєєвець.

У роботі сесії прийняли участь голова райдержадміністрації Володимир Клименко, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, підприємств, установ і організацій, міський та сільські голови району.

Перед початком роботи пленарного засідання голова районної ради Валентина Алєксєєвець спільно із головою райдержадміністрації Володимиром Клименком нагородили почесною грамотою Черкаської обласної ради директора Чигиринського районного центру зайнятості Світлану Коршунову.

Розпочали роботу депутати із розгляду питання «Про районний бюджет на 2018 рік», проект якого представив начальник фінансового управління райдержадміністрації Володимир Федченко. Депутати Чигиринської районної ради на сесії прийняли бюджет на 2018 рік

Опрацювавши подані матеріали, депутати прийняли програму економічного і соціального розвитку району на 2018 рік, комплексну програму функціонування та розвитку системи цивільного захисту району, забезпечення мобілізаційної готовності та мобілізації, створення місцевого матеріально-технічного резерву щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій у мирний час та особливий період на 2018 – 2020 роки та внесли зміни до Програми розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг загального користування місцевого значення у Чигиринському районі на 2016-2017 роки.

Разом з тим, у ході пленарного засідання народні обранці внесли зміни до районного бюджету на 2017 рік, затвердили висновок про вартість майна районної комунальної власності, план роботи районної ради на 2018 рік та умови оплати праці працівників виконавчого апарату районної ради на 2018 рік.

На завершення за рекомендаціями постійних комісій районної ради з питань планування бюджету, управління комунальним майном та регуляторної політики та з гуманітарних питань, туризму, соціального захисту та охорони здоров’я населення, засобів масової інформації та зв’язків з громадськими організаціями, депутати погодили та прийняли рішення про надання матеріальної допомоги жителю Чигиринського району.