Депутати Драбівської районної ради прийняли бюджет району на 2018 рік та затвердили низку програм

26 грудня 2017, 11:55
Депутати Драбівської районної ради прийняли бюджет району на 2018 рік та затвердили низку програм22 грудня 2017 року у великій залі Будинку рад відбулося пленарне засідання 23 сесії Драбівської районної ради, яку провів її голова Володимир Дзега. У роботі сесії взяли участь голова районної державної адміністрації Іван Гайдай, сільські та селищні голови, керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, керівники підприємств, установ і організацій, представники засобів масової інформації, громадськість.

На початку пленарного засідання голова районної ради Володимир Дзега надав слово першому заступнику голови районної державної адміністрації Володимиру Лободі, який дав відповідь на депутатське звернення щодо відновлення призупинених приміських автобусних маршрутів. Після обговорення депутати прийняли рішення залишити дане питання на контролі та інформацію про хід його вирішення заслухати на наступній сесії районної ради.Депутати Драбівської районної ради прийняли бюджет району на 2018 рік та затвердили низку програм

Першим депутати розглянули проект районного бюджету на 2018 рік. Начальник фінансового управління районної державної адміністрації Тетяна Близнюк прозвітувала щодо основних показників районного бюджету на 2017 рік та детально ознайомила з проектом районного бюджету на 2018 рік.

Заслухавши інформацію начальника фінансового управління районної державної адміністрації, народні обранці одноголосно затвердили районний бюджет на 2018 рік.

У ході роботи депутати прийняли ряд важливих програм, а саме: районну комплексну Програму щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників антитерористичної операції на 2018 - 2022 роки; Програму профілактики соціального сирітства на 2018 - 2020 роки; Програму розвитку галузі культури на території району на 2018-2020 роки; Програму боротьби з амброзією полинолистою у районі на 2018-2021 роки та внесли зміни до програми розвитку дошкільної освіти на 2012 -2017 роки.Депутати Драбівської районної ради прийняли бюджет району на 2018 рік та затвердили низку програм

У зв’язку зі створенням Зорівської сільської ради об’єднаної територіальної громади Золотоніського району, до складу якої увійшли Мехедівка, Богданівка, Квітневе і Вершина-Згарська, сесією районної ради прийнято рішення щодо передачі із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Драбівського району бюджетних установ та їх майна у комунальну власність Зорівської сільської об’єднаної територіальної громади.

Також депутатами було затверджено план роботи районної ради на І півріччя 2018 року та умови оплати праці у наступному році керівників районної ради.

На завершення депутати затвердили низку технічних документацій із нормативної грошової оцінки земельних ділянок.