Для сільської малечі відкрили нову групу

29 березня 2017, 19:23
Прес-служба депутата Черкаської обласної ради Олега Баштана, «Черкаський край», №13, 29 березня 2017 року

17 березня в дитячому навчальному закладі «Берізка» с. Христинівка, який очолює здібний та талановитий керівник Марина Кравець, відбулося відкриття нової групи. Дитячий садок дарує малечі багатий, яскравий світ творчості, пізнання та спілкування, тут починається дитинство маленьких хлопчиків та дівчаток Христинівщини.

Цієї події найбільше чекали батьки, адже відтепер їхні діти мають можливість відвідувати дитячий садочок. У відкритті нової групи взяли участь усі, хто допомагав, аби створити нові місця для навчання та виховання дітей, зокрема, депутати Христинівської районної ради від фракції РПЛ Володимир Попович, Руслан Цибко, депутат Черкаської обласної ради, керівник фракції радикалів і голова комісії з питань охорони здоров\'я та соціального захисту населення Олег Баштан, голова Христинівської РДА Людмила Денисюк, сільський голова Богдан Сокур, директор ДП ДГ «Нива» Лариса Мітіогло та інші.
Депутат обласної ради привітав керівника закладу, вихователів, батьків, усіх, завдяки кому стало можливим відкриття додаткової групи, якої вже давно потребував дошкільний заклад. Тепер дітки в комфортних умовах зможуть отримувати знання, розвиватися, пізнавати навколишній світ, вчитимуться любити і берегти свою Батьківщину.
– Діти – це головний скарб і квіти нашого життя! У малечі повинно бути щасливе дитинство, і за це маємо відповідати ми, дорослі. Тому турбота про дітей є нашим найголовнішим обов\'язком. Від того, як ми їх виховаємо, який дамо приклад, які зерна добра та справедливості ми в них закладемо, залежить не тільки їхнє майбутнє, а й майбутнє всієї країни, – зауважив у вітальній промові Олег Баштан.
Приєднався до привітань із приводу цієї радісної події й депутат Христинівської районної ради Володимир Попович. Він побажав діткам зростати здоровими та щасливими, і щоб час, який вони проведуть у дошкільному навчальному закладі, став яскравою сторінкою їхнього дитинства. З добрими та щирими побажаннями виступила Людмила Денисюк та інші присутні.
Як відомо, жодне свято не обходиться без подарунків, тож Олег Баштан порадував маленьких жителів садочка новим сучасним телевізором.
А дошкільнята подарували гостям чудові емоції, влаштувавши цікавий концерт з веселими піснями, віршами та танцями.
Найважливішим підтвердженням значимості цієї події стали щасливі обличчя дітей, батьків та вихователів.