Члени комісії з питань охорони здоров’я та соціального забезпечення населення обговорили профільні питання

16 березня 2016, 20:40
Члени комісії з питань охорони здоров’я та соціального забезпечення населення обговорили профільні питання
16 березня 2016 року відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення, що провів голова комісії Олег Баштан.

Першим питанням порядку денного депутати обрали секретаря постійної комісії. Ним стала член фракції політичної партії «УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП», завідувач терапевтичним відділенням Смілянської міської поліклініки для дорослих Лариса Сілко.

Присутні заслухали та підтримали внести на розгляд чергової сесії обласної ради звіт про виконання обласного бюджету за 2015 рік та запропонований проект змін до обласного кошторису на поточний рік; Програми соціальних виплат у Черкаській області на 2016-2019 роки дітям військовослужбовців, які загинули під час антитерористичної операції, захищаючи цілісність України, або померли внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, отриманих в зоні АТО, а також заслухали інформацію про обласну цільову програму забезпечення підготовки (перепідготовки) безперервного професійного розвитку медичних кадрів на 2016-2020 роки.Члени комісії з питань охорони здоров’я та соціального забезпечення населення обговорили профільні питання

Серед іншого депутати заслухали хід виконання ряду програм, що перебувають на контролі постійної комісії та зняли з контролю ті програми, термін дії яких закінчився; обговорили інформацію про видатки обласного бюджету, головним розпорядником коштів яких є Департамент соціального захисту ОДА.

Також підтримано пропозиції до розподілу коштів на 2016 рік на медичне обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Крім того, депутати розглянули депутатські звернення та ряд листів, що надійшли до комісії, схвалили план роботи комісії на поточний рік.