На сесії Звенигородської районної ради заслухали звіт голови ради

19 листопада 2019, 17:59

15 листопада під головуванням голови районної ради Володимира Кучера відбулося пленарне засідання 30 сесії Звенигородської районної ради сьомого скликання.

На початку її роботи хвилиною мовчання депутати вшанували загиблих захисників України. Далі  голова районної ради привітав широкий загал з наступаючим професійним святом працівників агропромислового комплексу – «Днем працівників сільського господарства» та вручив кращим працівникам галузі низку високих нагород. 

Не залишилися поза увагою і переможці легкоатлетичного кросу «Золота осінь», який щорічно проводиться за організації та підтримки районної ради і уже став традиційним. Дипломи його переможців у своїх вікових категоріях у командному заліку та відповідні кубки отримали директори  та учителі фізичного виховання Звенигородських шкіл №4, інтернату-спортивного ліцею та центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів.  Також подяками нагороджено депутатів районної ради за  вагому допомогу в організації проведення «Турніру пам’яті легенд Звенигородського футболу». Також отримали подяки депутати, члени журі, які взяли активну участь у підготовці та проведенні свята «Винограду, меду та вина». Цінним подарунком, а саме новим спортивним костюмом нагороджено вихованця відділення легкої атлетики Звенигородської ДЮСШ, трикратного чемпіона України з легкої атлетики Олексія Поліщука.

Потім народні обранці заслухали та схвалили звіт голови районної ради та низку питань, що стосувалися виконання та змін до районного бюджету, роботи медичної галузі району,  внесення змін до районних програм, надання матеріальної допомоги та управління майном районної комунальної власності.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://www.oblradack.gov.ua/na-sesii-zvenigorodskoi-rayonnoi-radi-zaslukhali-zvit-golovi-radi