Пленарне засідання сесії Золотоніської районної ради

13 серпня 2019, 11:50

Днями, під головуванням голови районної ради Валерія Саранчі, відбулась тридцята сесія Золотоніської районної ради VII скликання. Засіданню сесії районної ради передувала робота депутатів у постійних комісіях, на яких було детально опрацьовано всі питання порядку денного сесії.

У роботі зібрання взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Денисенко, перший заступник керівника місцевої прокуратури Тарас Черненко, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та територіальних органів виконавчої влади, сільські голови, представники засобів масової інформації.

До порядку денного було внесено 17 питань. Під час своєї роботи депутатський корпус заслухав інформацію виконуючої обов’язки директора комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) в Золотоніському районі» Лариси Слюсаренко про стан надання соціальних послуг громадянам району.

Далі депутати заслухали питання про хід виконання рішення районної ради від 15.02.2017 № 10-10/VII «Про програму розвитку футболу в Золотоніському районі на 2017-2021 роки», внесли зміни та доповнення до районних програм, а також ухвалили зміни до районного бюджету на 2019 рік.

З-поміж іншого, депутати затвердили положення про конкурс на посаду керівника (директора) закладу загальної середньої освіти спільної власності територіальних громад сіл Золотоніського району, внесли зміни до порядку здійснення перевезень та компенсації за надані послуги по пільговому проїзду окремих категорій громадян на автобусних маршрутах загального користування за рахунок коштів районного бюджету, а також опрацювали блок питань щодо затвердження проектів землеустрою по встановленню меж адміністративно-територіальних утворень населених пунктів сільських рад району.

Також було розглянуто питання управління об’єктами районної комунальної власності та ряд інших.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://www.oblradack.gov.ua/plenarne-zasidannya-sesii-zolotoniskoi-rayonnoi-radi