Очільник області привітав маленьких громадян із Днем захисту дітей

05 червня 2019, 17:08

«Черкаський край», №25, 5 червня 2019 року

У переддень Міжнародного дня захисту дітей голова Черкаської ОДА Олександр Вельбівець вже традиційно відвідав Черкаський та Уманський обласні центри соціально-психологічної реабілітації дітей.

Вихованці закладів підготували чудові урочисті частини, продемонструвавши всім присутнім свої творчі вміння, привітали їх танцями, віршиками та піснями.

– Щороку 1 червня ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей. Я вітаю наший наймолодших громадян з вашим святом. Бажаю вам міцного здоров'я, сяючих посмішок, завжди впевнено дивитись у майбутнє, адже саме від вас залежить те, яким воно буде, – наголосив Олександр Іванович, перебуваючи в Черкаському «Теплому домі». – Також хочу привітати і тих людей, які завжди поруч з дітьми, піклуються про них і допомагають твердо стати на ноги. Кожного разу, приїжджаючи і до вас, і в Умань, я переконуюсь, що тут працюють особливі педагоги і вихователі – фахівці своєї справи. Ви щодня вкладаєте свою душу, знання, досвід і терпіння в кожну дитину. Ви виховуєте справжніх людей, які знають, що таке почуття милосердя, підтримки та дружби.

Також Олександр Вельбівець зазначив, що потрібно робити все можливе, аби життя дітей було щасливим і безхмарним, всебічно підтримувати, заохочувати та розвивати їх особистість – це святий обов'язок усього суспільства, держави і кожного з нас.

До закладів голова ОДА завітав із подарунками – це новенькі автобуси Ford, куплені за рахунок обласного бюджету, на які так довго вони чекали. Гості свята також подарували малечі безліч іграшок, різних наборів та солодощів.




Source URL: https://www.oblradack.gov.ua/ochilnik-oblasti-privitav-malenkikh-gromadyan-iz-dnem-zakhistu-ditey