У Бузівській громаді відкрили школу мистецтв «Гармонія»

31 травня 2019, 14:17

Для дітей громади забезпечили можливість гармонійного всебічного розвитку їх талантів.

- У школі діятимуть гуртки за трьома напрямками: музичний, образотворчий та хореографічний, - зазначає голова Бузівської ОТГ Олександр Фуркало. – Розпочинаємо із духового оркестру та класу фортепіано, а далі нарощуватимемо оберти. Хочемо, аби наші діти мали всі можливості для всебічного гармонійного розвитку. Уже сьогодні до школи записалися 37 діток. Після закінчення навчання плануємо видавати їм атестати.

Григорій Перерва, радник Черкаського Центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону зазначає, що це було передбачено Стратегією розвитку Бузівської громади.

- Донедавна діти громади їздили до Жашкова і навчалися там. Проте, нові фінансові реалії, а також наявність власних якісних викладачів і високий попит з боку мешканців громади стимулювали місцеву владу переглянути існуючу ситуацію. Питання щодо ефективного використання власних можливостей було обговорено в ході засідання робочої групи з реалізації Стратегії, включено до Плану реалізації. А потім, зусиллями місцевої влади та мешканців, - втілено в життя.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://www.oblradack.gov.ua/u-buzivskiy-gromadi-vidkrili-shkolu-mistectv-garmoniya