У Ватутіному відбувся фестиваль «Джерело надій»

30 травня 2019, 10:15

Як повідомляють у міській раді, проведення фестивалю започаткували минулого року, приурочивши до Дня міста. Цього року на мистецький фестиваль прибуло 210 учасників з різних куточків Черкащини, адже він вже набув статусу обласного.

Учасників мистецького свята привітали: завідувач відділом по роботі з клубними установами «Обласного центру народної творчості та культурно-освітньої роботи» Тетяна Кучменко, завідувач сектором у справах сім`ї, дітей, молоді та спорту Валентина Дроздова, помічник народного депутата України Валентина Ничипоренка Наталія Мясникович та секретар міської організації ВО «ЧЕРКАЩАНИ» Юрій Мамайсуров.

 

Після урочистого відкриття свята розпочали свої виступи учасники фестивалю. Тут були представлені різні жанри: народні та сучасні пісні, виступи бандуристів, акордеоністів, гармоністів, читців-аматорів, вокальне виконання у супроводі музичних інструментів, хореографія.

Юні виконавці з міст Тального, Драбова та Міньківки, Мокрокалигірської об’єднаної територіальної громади, сіл Мошурів та Кобринське Тальнівського району, сіл Свічківка й Шрамківка Драбівського району, с. Мліїв Городищенського району, с. Босівка Лисянського району, с. Соколівка Жашківського району, а також знані та улюблені виконавці і колективи із м. Ватутіне подарували жителям та гостям надзвичайні емоції і прекрасне свято.

Жоден виступ не залишив містян байдужим. Глядачі щедро нагороджували виступаючих бурхливими оплесками.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://www.oblradack.gov.ua/u-vatutinomu-vidbuvsya-festival-dzherelo-nadiy