Депутати обласної ради VII скликання

АВРАМЕНКО Микола Юрійович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина". Член депутатської фракції політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина". Член постійної комісії з питань соціального захисту населення.

БАЧИНСЬКА Ірина Ігорівна

Обрана у багатомандатному виборчому окрузі від Радикальної Партії Олега Ляшка. Не входить до складу будь-якої фракції. Член постійної комісії з питань охорони здоров’я.

БАШТАН Олег Васильович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від Радикальної Партії Олега Ляшка. Член депутатської фракції Радикальної Партії Олега Ляшка - керівник фракції. Член постійної комісії з питань охорони здоров’я.

БОЙКО Віктор Васильович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина". Член депутатської фракції Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина". Член постійної комісії з питань комунальної власності, підприємництва та регуляторної політики.

БОРИСЕНКО Ірина Іванівна

Обрана у багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Член депутатської фракції політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Член постійної комісії з питань соціального захисту населення.

БОТНАР Юрій Андрійович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Член депутатської фракції політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Член постійної комісії з питань агропромислового розвитку та земельних відносин.

БРАТАНІЧ Володимир Андрійович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "ЧЕРКАЩАНИ". Член депутатської фракції Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "ЧЕРКАЩАНИ". Член постійної комісії з питань комунальної власності, підприємництва та регуляторної політики.

БУДАНЦЕВ Роман Петрович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина". Член депутатської фракції Радикальної Партії Олега Ляшка. Член постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

БУЛАТЕЦЬКИЙ Микола Іванович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від Радикальної Партії Олега Ляшка. Не входить до складу будь-якої фракції. Член постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

БУРСАК Олександр Васильович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від Партії ветеранів Афганістану. Не входить до складу будь-якої фракції. Член постійної комісії з питань охорони здоров’я.

БУЦЬКО Сергій Антонович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ». Член депутатської групи "Шевченків край". Член постійної комісії з питань агропромислового розвитку та земельних відносин.

ВЕЛЬБІВЕЦЬ Олександр Іванович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ». Не входить до складу будь-якої фракції. Член постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

ВЕРЕТІЛЬНИК Віталій Васильович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ». Член депутатської фракції Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "ЧЕРКАЩАНИ". Член постійної комісії з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики та спорту.

ВОЛКОВИЧ Володимир Миколайович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Член депутатської фракції політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Член постійної комісії з питань розвитку інфраструктури та житлово-комунального господарства.

ВОРОНОВ Сергій Павлович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Член депутатської фракції політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Член постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

ВУСИК Віктор Миколайович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина". Член депутатської фракції політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина". Член постійної комісії з питань екології, використання природних ресурсів та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

ГАЙОВИЧ Вадим Юрійович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від Радикальної Партії Олега Ляшка. Не входить до складу будь-якої фракції. Член постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

ГАЛУШКО Валентин Миколайович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "ЧЕРКАЩАНИ". Член депутатської фракції Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "ЧЕРКАЩАНИ". Член постійної комісії з питань регламенту, місцевого самоврядування, забезпечення правопорядку та захисту прав людини.

ГОНЧАРЕНКО Віктор Григорович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина". Член депутатської фракції політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина". Член постійної комісії з питань агропромислового розвитку та земельних відносин.

ДАВИДЕНКО Олексій Григорович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії «УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП». Член депутатської фракції політичної партії «УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП». Член постійної комісії з питань регламенту, місцевого самоврядування, забезпечення правопорядку та захисту прав людини - заступник голови комісії.

ДАЛІБОЖАК Валентина Миколаївна

Обрана у багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії «УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП». Член депутатської фракції політичної партії «УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП». Член постійної комісії з питань розвитку інфраструктури та житлово-комунального господарства - секретар комісії.

ДАЛІБОЖАК Іван Степанович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії «УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП». Член депутатської фракції політичної партії «УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП» - керівник фракції. Член постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

ДИВНИЧ Микола Петрович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина". Член депутатської фракції Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина". Член постійної комісії з питань агропромислового розвитку та земельних відносин.

ДОМАНСЬКИЙ Володимир Миколайович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ». Член депутатської групи "Шевченків край". Член постійної комісії з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики та спорту - голова комісії.

ЖМУД Юрій Михайлович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від Партії ветеранів Афганістану. Не входить до складу будь-якої фракції. Член постійної комісії з питань екології, використання природних ресурсів та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

ЗАХАРЦЕВ Павло Петрович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від Партії ветеранів Афганістану. Член депутатської фракції політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина". Член постійної комісії з питань соціального захисту населення - голова комісії.

ЗУЄНКО Володимир Лаврентійович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Не входить до складу будь-якої фракції. Член постійної комісії з питань комунальної власності, підприємництва та регуляторної політики.

КАШКО Олег Миколайович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від Партії «Відродження». Член депутатської фракції Партії «Відродження». Член постійної комісії з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики та спорту.

КЛІМОВ Євгеній Петрович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від Партії «Відродження». Член депутатської фракції Партії «Відродження». Член постійної комісії з питань агропромислового розвитку та земельних відносин - секретар комісії.

КОВАЛЕНКО Валентина Михайлівна

Обрана у багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "ЧЕРКАЩАНИ". Не входить до складу будь-якої фракції. Член постійної комісії з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики та спорту.

КОВАЛЕНКО Олександр Анатолійович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "ЧЕРКАЩАНИ". Член депутатської фракції Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "ЧЕРКАЩАНИ" - керівник фракції. Член постійної комісії з питань комунальної власності, підприємництва та регуляторної політики - заступник голови комісії.

КОВБОША Оксана Романівна

Обрана у багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Член депутатської фракції політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Член постійної комісії з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики та спорту - секретар комісії.

КОВЕРСЬКИЙ Анатолій Миколайович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ». Член депутатської групи "Шевченків край". Член постійної комісії з питань агропромислового розвитку та земельних відносин - заступник голови комісії.

КОЗАК Михайло Миколайович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина". Член депутатської фракції політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина". Член постійної комісії з питань охорони здоров’я.

КОКОДЗЕЙ Володимир Миколайович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від Партії «Відродження». Член депутатської фракції Партії «Відродження». Член постійної комісії з питань розвитку інфраструктури та житлово-комунального господарства - голова комісії.

КОЛОМІЄЦЬ Володимир Васильович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ». Член депутатської групи "Шевченків край". Член постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

КОПІЙЧЕНКО Володимир Петрович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від Радикальної Партії Олега Ляшка. Член депутатської фракції Радикальної Партії Олега Ляшка. Член постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

КОСТЮЧЕНКО Володимир Олександрович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії «УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП». Член депутатської фракції політичної партії «УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП». Член постійної комісії з питань комунальної власності, підприємництва та регуляторної політики, секретар комісії.

КРАВЦОВА Наталія Олегівна

Обрана у багатомандатному виборчому окрузі від Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина". Член депутатської фракції Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина". Член постійної комісії з питань комунальної власності, підприємництва та регуляторної політики - голова комісії.

КУЛІКОВ Сергій Станіславович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ». Член депутатської фракції Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "ЧЕРКАЩАНИ". Член постійної комісії з питань регламенту, місцевого самоврядування, забезпечення правопорядку та захисту прав людини.

КУЛІНІЧ Владислав Віталійович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "ЧЕРКАЩАНИ". Член депутатської фракції Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "ЧЕРКАЩАНИ". Член постійної комісії з питань розвитку інфраструктури та житлово-комунального господарства.

ЛАШКУЛ Володимир Григорович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ». Член депутатської групи "Шевченків край". Член постійної комісії з питань комунальної власності, підприємництва та регуляторної політики.

ЛЕБЕДИНЕЦЬ Сергій Миколайович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від Радикальної Партії Олега Ляшка. Не входить до складу будь-якої фракції. Член постійної комісії з питань регламенту, місцевого самоврядування, забезпечення правопорядку та захисту прав людини.

ЛЕГОЙДА Світлана Михайлівна

Обрана у багатомандатному виборчому окрузі від Партії «Відродження». Член депутатської фракції Партії «Відродження» - керівник фракції. Член постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів - голова комісії.

ЛИХОШЕРСТ Сергій Васильович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "ЧЕРКАЩАНИ". Член депутатської фракції Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "ЧЕРКАЩАНИ". Член постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

ЛОШКОВ Олександр Геннадійович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Член депутатської фракції політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода» - керівник фракції. Член постійної комісії з питань регламенту, місцевого самоврядування, забезпечення правопорядку та захисту прав людини - голова комісії.

ЛУПАШКО Олександр Вікторович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "ЧЕРКАЩАНИ". Член депутатської фракції Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "ЧЕРКАЩАНИ". Член постійної комісії з питань агропромислового розвитку та земельних відносин - голова комісії.

МАРГАРЯН Аракся Дерениківна

Обрана у багатомандатному виборчому окрузі від Партії «Відродження». Член депутатської фракції Партії «Відродження». Член постійної комісії з питань регламенту, місцевого самоврядування, забезпечення правопорядку та захисту прав людини - секретар комісії.

МЕЛЬНИК Ігор Миколайович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ». Не входить до складу будь-якої фракції. Член постійної комісії з питань охорони здоров’я.

МОРОЗЮК Михайло Олександрович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від Радикальної Партії Олега Ляшка. Член депутатської фракції Радикальної Партії Олега Ляшка. Член постійної комісії з питань екології, використання природних ресурсів та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

МОСКАЛЕНКО Віта Юріївна

Обрана у багатомандатному виборчому окрузі від Партії «Відродження».

МУШІЄК Михайло Григорович

Заступник голови Черкаської обласної ради. Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина". Не входить до складу будь-якої фракції.

НЕСТЕРЕНКО Ігор Іванович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від Радикальної Партії Олега Ляшка. Не входить до складу будь-якої фракції. Член постійної комісії з питань комунальної власності, підприємництва та регуляторної політики.

НІЖНІКОВ Володимир Миколайович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ». Член депутатської групи "Шевченків край". Член постійної комісії з питань екології, використання природних ресурсів та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій - заступник голови комісії.

ОВЧАРЕНКО Микола Семенович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ». Член депутатської групи "Шевченків край" - керівник групи. Член постійної комісії з питань регламенту, місцевого самоврядування, забезпечення правопорядку та захисту прав людини.

ОВЧАРЕНКО Станіслав Анатолійович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина". Член депутатської фракції Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина". Член постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

ОЗІРНИЙ Олексій Антонович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина". Член депутатської фракції Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина". Член постійної комісії з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики та спорту.

ОМАРГАЛІЄВ Костянтин Сапартаєвич

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ». Не входить до складу будь-якої фракції. Член постійної комісії з питань екології, використання природних ресурсів та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій - голова комісії.

ОНИЩАК Леся Віталіївна

Обрана у багатомандатному виборчому окрузі від Партії «Відродження». Член депутатської фракції Партії «Відродження». Член постійної комісії з питань соціального захисту населення - секретар комісії.

ПАВЛЕНКО Іван Федорович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ». Член депутатської групи "Шевченків край". Член постійної комісії з питань охорони здоров’я.

ПАВЛИЧУК Володимир Миколайович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "ЧЕРКАЩАНИ". Член депутатської фракції Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "ЧЕРКАЩАНИ". Член постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів - заступник голови комісії.

ПАРАМОНОВ Віктор Володимирович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ». Член депутатської групи "Шевченків край". Член постійної комісії з питань охорони здоров’я - голова комісії.

ПІДГОРНИЙ Анатолій Вікторович

Голова Черкаської обласної ради. Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "ЧЕРКАЩАНИ". Не входить до складу будь-якої фракції.

ПЛІЧКО Григорій Іванович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "ЧЕРКАЩАНИ". Член депутатської фракції Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "ЧЕРКАЩАНИ". Член постійної комісії з питань екології, використання природних ресурсів та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій - секретар комісії.

ПОГОРІЛИЙ Віктор Григорович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ». Член депутатської групи "Шевченків край". Член постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

ПОЛОЗОВ Віктор Олександрович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "ЧЕРКАЩАНИ". Член депутатської фракції Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "ЧЕРКАЩАНИ". Член постійної комісії з питань екології, використання природних ресурсів та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

ПОХОЛЬЧУК Роман Володимирович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від Партії «Відродження». Член депутатської фракції Партії «Відродження». Член постійної комісії з питань охорони здоров’я.

ПОШИВАНИК Микола Михайлович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від Радикальної Партії Олега Ляшка. Член депутатської фракції Радикальної Партії Олега Ляшка. Член постійної комісії з питань екології, використання природних ресурсів та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

РИБЧЕНКО Олександр Володимирович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від Партії ветеранів Афганістану. Не входить до складу будь-якої фракції. Член постійної комісії з питань соціального захисту населення.

РЯБОШЛИК Олександр Володимирович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії «УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП». Член депутатської фракції політичної партії «УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП». Член постійної комісії з питань екології, використання природних ресурсів та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

САХНО Анатолій Петрович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від Партії ветеранів Афганістану. Не входить до складу будь-якої фракції. Член постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

СЕВЕРИН Олександр Федорович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ». Член депутатської фракції Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "ЧЕРКАЩАНИ". Член постійної комісії з питань агропромислового розвитку та земельних відносин.

СЕГЕДА Андрій Віталійович

Заступник голови Черкаської обласної ради. Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії «УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП». Не входить до складу будь-якої фракції.

СІЛКО Лариса Аркадіївна

Обрана у багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії «УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП». Член депутатської фракції політичної партії «УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП».

СКІЧЕНКО Анатолій Петрович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від Радикальної Партії Олега Ляшка. Не входить до складу будь-якої фракції. Член постійної комісії з питань агропромислового розвитку та земельних відносин.

СТЕПОВИЙ Віктор Борисович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "ЧЕРКАЩАНИ". Член депутатської фракції Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "ЧЕРКАЩАНИ". Член постійної комісії з питань агропромислового розвитку та земельних відносин.

СУДАКЕВИЧ Валентин Григорович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ». Член депутатської групи "Шевченків край". Член постійної комісії з питань охорони здоров’я - заступник голови комісії.

ТАРАСЕНКО Валентин Петрович

Перший заступник голови Черкаської обласної ради. Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "ЧЕРКАЩАНИ". Не входить до складу будь-якої фракції.

ТКАЧЕНКО Анатолій Миколайович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "ЧЕРКАЩАНИ". Член депутатської фракції Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "ЧЕРКАЩАНИ". Член постійної комісії з питань соціального захисту населення.

УМАНЕЦЬ Василь Петрович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "ЧЕРКАЩАНИ". Член депутатської фракції Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "ЧЕРКАЩАНИ". Член постійної комісії з питань охорони здоров’я.

ФЕДОРУК Олександр Леонідович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина". Член депутатської фракції Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина". Член постійної комісії з питань охорони здоров’я.

ФУТИМА Артур Феліксович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "ЧЕРКАЩАНИ". Член депутатської фракції Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "ЧЕРКАЩАНИ". Член постійної комісії з питань розвитку інфраструктури та житлово-комунального господарства - заступник голови комісії.

ЧЕН Віталій Єн-Ханович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина". Член депутатської фракції Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" - керівник фракції. Член постійної комісії з питань екології, використання природних ресурсів та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

ЯРІШ Анатолій Анатолійович

Обраний у багатомандатному виборчому окрузі від ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ». Член депутатської групи "Шевченків край". Член постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів - секретар комісії.




Source URL: https://www.oblradack.gov.ua/deputati-oblasnoi-radi-vii-sklikannya_1