"У дитячих творчих колективах виховується майбутнє нашої держави, зашифровується код нації, що любить і поважає свою культуру", - Сергій Лісовий

01 листопада 2022, 17:18

Народний художній колектив "Карамель" сьогодні святкує свій 20-и річний ювілей. За цей час "карамельки" влаштували тисячі концертів у місті та області. Більше того, цей колектив неодноразово перемагав в різноманітних конкурсах та фестивалях – як в Україні, так і за її межами. До привітань талановитих дітей та керівниці Світлани Сємілєтконої долучився й заступник голови обласної ради Сергій  Лісовий.

- У дитинстві я теж займався творчістю і мені дуже приємно привітати сьогодні вас. Насамперед хочу подякувати засновниці колективу Світлані Миколаївні. Знаю, що мотивувати, об'єднати й зацікавити дітей працювати над собою буває дуже важко, але вам вдалося. Вам вдалося зробити потужний учнівський колектив, який бере участь ледь не у всіх заходах обласного рівня. Ви виховали справді талановитих дітей. Я переконаний, що в них буде чудове майбутнє у вільній Україні, - привітав "карамельок" Сергій Лісовий.

Також він додав, що творча діяльність наших дітей зараз особливо важлива. Вони співають, танцюють та вчаться любити свою країну через творчість і це - неоціненно.

- Поки наші захисники боронять Україну, у таких колективах як, "Карамель", виховується майбутнє нашої держави, зашифровується код нації, що любить і поважає свою культуру. Дякую за те, що співаєте, не зупиняйтеся, - додав Лісовий.

Довідково: У 2012 році вокальна студія «Карамель» отримала звання «Зразковий художній колектив», а в 2016 році йому присвоєно почесне звання «Народний художній колектив».

За свою діяльність вони здобули низку перемог у різноманітних конкурсах, серед яких:
- «SСHOOLOVISION – 2015, 2016, 2017, 2018» Міжнародного проєкту eTwinning;
- Міжнародний дистанційний багатожанровий фестиваль мистецтв «Marine Fantasy»;
- Всеукраїнський багатожанровий фестиваль-конкурс «Art People Fest»;
- Міжнародний фестиваль «Імперія мистецтва»;
- Міжнародний багатожанровий фестиваль-конкурс «Самоцвіти - країна безмежних можливостей».

Колектив «Карамель» є активним учасником Всеукраїнського благодійного онлайн-марафону національної єдності «Разом до Перемоги». Цей марафон був організований для збору коштів і для допомоги дітям-переселенцям і дітям-сиротам, чиї батьки загинули від початку війни.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://www.oblradack.gov.ua/u-dytyachykh-tvorchykh-kolektyvakh-vykhovuyetsya-maybutnye-nashoyi-derzhavy-zashyfrovuyetsya-kod