Передання "швидких", "старлінків" та підтримка комунальних підприємств, - рада на сесії розгляне питання управління майном

08 вересня 2022, 15:27

Члени постійної комісії з питань комунальної власності, підприємництва та регуляторної політики підтримали низку питань у сфері управління майном та рекомендували їх на розгляд сесії. Остаточні ж рішення ухвалять депутати під час пленарного засідання.

Так, серед ключових питань - передання семи "старлінків" для обласних медзакладів. Ці системи отримає кардіоцентр, обласна психіатрична лікарня, психоневрологічний та протитуберкульозний диспансери, госпіталь, бюро судмедекспертизи та база спеціального медичного постачання.

Загальна вартість цих систем - понад 300 тисяч гривень, однак комунальні заклади отримають їх від МОЗу безкоштовно. Саму ж згоду на передачу має дати сесія облради.

Окрім цього, на засідання виноситься також проєкт рішення про передачу "швидких" від обласного центру Екстренки до лікарень у Тальнівській та Золотоніській громадах.

Зауважимо, що автопарк центру Екстреної медичної допомоги та медицини катастроф нещодавно поповнився новими автомобілями, тож є можливість підсилити інші заклади автівками, якими раніше користувалися медики Центру.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://www.oblradack.gov.ua/peredannya-shvidkikh-starlinkiv-ta-pidtrimka-komunalnikh-pidpriemstv-rada-na-sesii-rozglyane