Обласний медзаклад отримав волонтерську допомогу

26 квітня 2022, 20:47

Депутат обласної ради Володимир Куліков разом із небайдужими доставив волонтерську допомогу для обласної лікарні, а також перинатального та опікового центрів. Її для нас сформували німецькі благодійники.

Володимир Куліков

- Це вже не перший вантаж із-за кордону. Зокрема, 12 березня значну частину отриманої допомоги з Німеччини, ми відправили у Харків та Дніпро, решту розподілили на Уманщині. Це вкрай необхідні речі: ліки (зокрема, інсуліни), дитяче харчування, засоби гігієни, крупи, консерви, речі для наших захисників. Сьогодні хочемо допомогти нашим медикам, які вдень і вночі рятують життя наших захисників. Не забули і про найменших пацієнтів, передали для перинатального та опікового центрів необхідні для дітей речі. Частину придбав за власні кошти з іншим посприяли німецькі волонтери, - розповідає Володимир Куліков і додає, що працює не сам.

Постійно допомагають його працівники з "Умань-Агро", а також небайдужі черкащани, зокрема ексголова Христинівської РДА Людмила Денисюк( наразі в.о. голови правління Фонду частково гарантування кредитів для сільського господарства) та аграрії Микола Северин і Ярослав Скус.

Людмила Денисюк

Кожен із них працює на закріпленому напрямку. Людмила Миколаївна здійснює загальну координацію розвантаження гуманітарної допомоги, яку передають волонтери з м. Юліх (Німеччина). Ярослав Скус та Микола Северин допомагають по різних громадах Уманщини.

Робота не зупиняється ні на хвилину. Щоденно моніториться проблематика та спрямовується відповідна допомога: автомобілі та пальне для територіальної оборони та рот охорони порядку громад Уманщини, харчування для ЗСУ, замовлення, перевезення та супровід вантажів з гуманітарною допомогою для ЗСУ та населення.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://www.oblradack.gov.ua/oblasniy-medzaklad-otrimav-volontersku-dopomogu