Черкаська обласна рада долучилася до Великоднього волонтерства

22 квітня 2022, 19:04

Жителі Черкащини цього тижня зробили чимало, аби подарувати хоча б частину свята для військових чи внутрішньо переміщених осіб, які залишилися жити в нашому регіоні. Не зосталися осторонь і керівництво та депутати обласної ради.

Так, очільник обласної ради Анатолій Підгорний разом із заступниками сформували гуманітарну допомогу для захисників та цивільних у гарячих точках та внутрішньо переміщених осіб на теренах області.

Понад 20 тонн Великодніх смаколиків, а також необхідних круп та інших продуктів ще вчора повезли з Черкащини на схід. Черговий вантаж для тих, хто щодня боронить наш спокій і дає можливість працювати й підтримувати інших, а також для мужніх українців, яким довелося витримати пекло війни.

Сьогодні перший заступник голови Роман Сущенко та заступники: Володимир Доманський, Сергій Лісовий і Михайло Мушієк розвезли паски та інші смаколики в обласні комунальні підприємства, де живуть внутрішньо переміщені особи. Не оминули увагу й медичні та військові заклади. Керівники установ пообіцяли зробити людям свято, на скільки це можливо в таких умовах.

Працюємо далі 24/7! Тримаємо тил.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://www.oblradack.gov.ua/cherkaska-oblasna-rada-doluchilasya-do-velikodnogo-volonterstva