Коцур: «Мене жартома вже називають «молоковозом»»

11 квітня 2022, 16:08

Депутат обласної ради Юрій Коцур, як і більшість обласних обранців, почав волонтерити з перших днів повномасштабного вторгнення рф в Україну.

Він військовий пенсіонер, живе і працює на Чорнобаївщині. Чоловік активно постачає продукти (молоко, м’ясо, рибу, овочі, фрукти тощо) для різних військових формувань у межах нашої області й також допомагає внутрішньо переміщеним особам.

- У перші дні війни було трошки легше, бо багато людей нас підтримували й допомагали, а зараз ентузіазм трохи впав. Тож тепер єдина надія на сільськогосподарські підприємства Іркліївської та Чорнобаївської громад. Всю продукцію, яку ми відвезли захисникам, порахувати буде дуже важко та й немає потреби. Єдине пригадую, я постійно возив молоко для внутрішно переміщених осіб, адже серед них дуже багато дітей. З часом мене вже почали жартома називати «молоковозом». Загалом роботу не припинятиму і завжди готовий допомогти тим, хто цього потребує, - пригадує обласний обранець.

Також депутат зазначає, що важливу підтримку зараз надають підприємці з ніші тваринництва, хоча їх в області залишилося не так багато. На його думку, флагманом в цьому напрямку залишається його рідна Чорнобаївщина.

Окрім того, родина Коцура допомагає українцям знайти житло і працевлаштуватися за кордоном.

Зараз потік волонтерської допомоги дещо згасає. Люди втомилися від війни. Багато хто вже другий місяць залишається без звичного доходу, однак черкащани намагаються підтримувати армію та наших земляків попри всі труднощі.

Все-таки сила українців у єдності, якої ще не бачили Європа і світ. Це одна з причин нашої стійкості і майбутньої перемоги.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://www.oblradack.gov.ua/kocur-mene-zhartoma-vzhe-nazivayut-molokovozom