Під час спільного засідання комісій депутати вирішили, яким чином для обласного онкодиспансеру придбати лінійний прискорювач

16 липня 2021, 17:24

На виконання рішення обласної ради від 4 червня було прийнято рішення утворити дві комісії, які мали вивчити можливість придбання лінійного прискорювача шляхом укладання договору фінансового лізингу, та в межах державно-приватного партнерства у формі концесії.

До комісій увійшли представники всіх політичних сил обласної ради. Перше спільне засідання цих комісій відбулося 13 липня, там депутати й визначилися зі способом придбання обладнання.

- Прийнято рішення доручити виконавчому апарату обласної ради підготувати проект рішення про надання дозволу онкодиспансеру на укладання договору фінансового лізингу. Потім цей проект розглянемо на спільному засіданні та у профільних постійних комісіях і вже погоджений проект винесено на розгляд у сесійну залу. Він дасть змогу побудувати бункер та придбати обладнання без ризику втратити успішне комунальне підприємство. З-поміж іншого сформовані доручення підготувати проект рішення про звернення депутатів обласної ради до органів місцевого самоврядування щодо участі у співфінансуванні придбання прискорювача, а також лист щодо запрошення до співпраці представників бізнесу, - повідомив голова обласної ради Анатолій Підгорний.


Деталі дивіться в сюжеті ТРК "Ільдана".

Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://www.oblradack.gov.ua/pid-chas-spilnogo-zasidannya-komisiy-deputati-virishuvali-yakim-chinom-dlya-oblasnogo