У Каневі пройшов футбольний турнір, присвячений воїнам АТО/ООС

29 квітня 2021, 10:33

За повідомленням Канівської міської ради, у середу, 28 квітня, на міському стадіоні проведено Відкритий дитячо-юнацький турнір з футболу серед юнаків, присвячений воїнам АТО/ООС.

У змаганні взяли участь 4 команди: ДЮСШ (м. Яготин); «Роясь» (м. Біла Церква); ФК «Олімп» (м. Сміла); ДЮСШ (м. Канів).

На церемонії відкриття були присутні представники ветеранів АТО/ООС, Канівської міської ради та Канівського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Відкриваючи змагання, з вітальним словом до їх учасників звернувся капітан Збройних сил України, ветеран АТО Микола Порожній, який наголосив, що цей турнір, присвячений пам’яті славних героїв, які захищали і захищають нашу незалежність під час війни на Сході країни, є традиційним. Заснований він на знак вшанування пам’яті ветеранів АТО/ООС.

«Завдяки їм ми вистояли проти російської агресії, і остаточна перемога буде за нами», – наголосив ветеран.

Заступниця міського голови Тетяна Жівотова побажала всім командам перемоги та висловила особливі слова вдячності воїнам АТО/ООС за подвиг, який вони здійснюють, захищаючи нашу Батьківщину.

Після цього капітани команд разом з ветеранами та присутніми учасниками змагань поклали квіти до пам’ятного знаку захисникам України.

Далі головний суддя турніру Станіслав Циба дав старт початку змагань.

У підсумку найсильнішими виявились юні вихованці ФК «Олімп» міста Сміла, друге місце посіла команда ДЮСШ з Яготина, третє – «Рось» з Білої Церкви. Переможці були нагороджені медалями та кубками.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://www.oblradack.gov.ua/u-kanevi-proyshov-futbolniy-turnir-prisvyacheniy-voinam-atooos