У Черкасах перевіряли використання комунального майна підприємцями, діяльність яких заборонена на період карантину

22 січня 2021, 16:37

За участі заступника голови обласної ради Михайла Мушієка, члена постійної комісії обласної ради з питань комунальної власності, представників управління майном та балансоутримувача здійснено обстеження окремих приміщень, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Черкащини  щодо використання цього майна під час карантину.

Перевірку здійснювали на виконання рішення обласної ради «Про звільнення від орендної плати орендарів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Черкаської області на період встановлення карантину та запровадження обмежувальних заходів».

- Ми обстежували вибірково 14 орендарів, діяльність яких, згідно з постановою Кабміну, заборонена і вони можуть бути звільнені від оренди. Водночас на 10-и об’єктах підприємці використовували комунальне майно. Складені відповідні акти, - зазначила головний спеціаліст сектору з питань оренди виконавчого апарату обласної ради Анна Щолокова.

За словами заступника голови обласної ради Михайла Мушієка, цю роботу постійно має здійснювати балансоутримувач, адже саме він нараховує орендну плату орендарям за використання комунального майна.

- Наполягатиму, щоб результати цього обстеження бралися до уваги під час нарахування орендної плати підприємцям, - додав Михайло Мушієк.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://www.oblradack.gov.ua/u-cherkasakh-pereviryali-vikoristannya-komunalnogo-mayna-pidpriemcyami-diyalnist-yakikh-zaboronena