У порядку денному сесії – звіт, бюджет і передача майна

11 листопада 2020, 08:41

06 листопада 2020 року голова районної ради Валентина Любомська провела пленарне засідання 44-ї сесії сьомого скликання Тальнівської районної ради.

У пленарному засіданні взяли участь депутат Черкаської обласної ради Володимир Копійченко, голова райдержадміністрації Олександр Цимбал, начальники відділів, управлінь райдержадміністрації, сільські голови, керівники бюджетних установ.

На початку роботи Валентина Олександрівна повідомила, що 4 листопада 2020 року перестало битися серце гарного господарника – директора селянського (фермерського) господарства «Дружба», президента футбольного клубу «Тальне», мецената, депутата Тальнівської районної ради Тульчинського Сергія Борисовича. Також в міжсесійний період 18 жовтня 2020 року надійшла прикра сумна звістка про передчасну смерть начальника відділу містобудування, архітектури, інфраструктури, енергетики та захисту довкілля райдержадміністрації Захарчука Віталія Володимировича.

Присутні вшанували світлу пам’ять померлих та ще тих депутатів-колег, які відійшли у вічність за період цієї каденції – Шевченка Миколи Володимировича, Скіченка Миколи Дмитровича, а також патріотів України, які віддали своє життя за свободу і незалежність України, хвилиною мовчання.

Затвердивши порядок денний, депутати заслухали звіт районної державної адміністрації про виконання районного бюджету за 9 місяців 2020 року, а також підтримали внесення змін до районного бюджету на 2020 рік, з якими ознайомила присутніх  начальниця фінансового управління райдержадміністрації  Наталія Шпичак.

Далі на засіданні ухвалено низку рішень, якими затверджено акти приймання-передачі майна, цілісних майнових комплексів, будівель, які передаються із спільної власності територіальних громад сіл та міста Тальнівського району до комунальної власності Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади.

На завершення сесії голова районної ради Валентина Любомська нагадала про необхідність подання депутатами районної ради декларацій особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, в зв'язку із закінченням повноважень та подякувала депутатам обласної та районної рад, районній державній адміністрації, сільським головам, працівникам виконавчого апарату районної ради за плідну і конструктивну роботу впродовж сьомого скликання Тальнівської районної ради (2015-2020 рр.).

У свою чергу, від імені сільських голів Вишнопільський та Корсунський сільські голови –  Тетяна Гудзенко та Ірина Хижняк, а також депутат обласної ради Володимир Копійченко, голова райдержадміністрації Олександр Цимбал подякували голові районної ради Валентині Любомській та всьому депутатському корпусу, виконавчому апарату районної ради за ділову, конструктивну співпрацю у вирішенні питань життєдіяльності громади та прийнятті відповідних рішень районної ради.

 


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://www.oblradack.gov.ua/u-poryadku-dennomu-sesii-zvit-byudzhet-i-peredacha-mayna