Депутати сьомого скликання завершили свою роботу проведенням позачергової сесії

03 листопада 2020, 14:53

03 листопада 2020 року заступник голови районної ради Микола Панчишин провів позачергову, тридцять восьму, сесію Городищенської районної ради.

У роботі сесії взяли участь голова Городищенської районної державної адміністрації Ігор Ладнов, керівники окремих підрозділів районної державної адміністрації та комунальних установ.

Розгляд питань порядку денного пленарного засідання депутати розпочали з прийняття рішення про продовження на 2021 рік дії програми збереження архівних документів Городищенського району, що не належать  до Національного архівного фонду на 2016-2021 рік, з метою забезпечення стабільної роботи архівної установи Городищенської районної ради.

На клопотання міського голови сесія надала згоду на передачу в оренду Городищенській міській раді частини нежитлових приміщень Управління соціального захисту населення Городищенської райдержадміністрації для майбутнього облаштування центру надання адміністративних послуг Городищенської об’єднаної територіальної громади.

Крім того, було прийнято до спільної власності територіальних громад сіл, міста Городищенського району офісне майно та комп’ютерну техніку комунальної власності територіальної громади села Орловець для дошкільного начального закладу (дитячий садок) «Сонечко» Городищенської районної ради, внесено зміни до районного бюджету Городищенського району на поточний рік.

На завершення пленарного засідання до депутатів та присутніх в сесійній залі звернулися  заступник голови районної ради Микола Панчишин та голова Городищенської райдержадміністрації Ігор Ладнов, які висловили  депутатам районної ради, головам депутатських комісій, працівникам виконавчого апарату ради, представникам органів місцевого самоврядування, керівникам комунальних установ та закладів щиру вдячність за співпрацю і спільну роботу на благо та розвиток Городищини. Залишаючи слід в історії  Городищенського району, депутати сьомого скликання провели 38 пленарних засідань, ухвалили понад 580 рішень для забезпечення життєдіяльності територіальних громад сіл, селищ, міста району та їх розвитку.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://www.oblradack.gov.ua/deputati-somogo-sklikannya-zavershili-svoyu-robotu-provedennyam-pozachergovoi-sesii