Допущено до голосування 28 проєктів Громадського бюджету

07 жовтня 2020, 09:04

За інформацією Степанецької ОТГ, у громаді оголошено голосування за проєкти громадського бюджету, які відібрані для конкурсу і 9 (дев’ять) з яких будуть реалізовані за кошти бюджету громади в 2021 році як проєкти-переможці – один великий та вісім малих, - по одному в кожному старостинському окрузі.

Із 32 поданих проєктів допущено до голосування 28, які відповідають Положенню і серед яких: 4 (чотири) великі проєкти – «Спорт для всіх - здоров'я кожного» та «Дитячий ігровий простір в Степанецькій ОТГ» с.Степанці, «Капличка, як символ духовності Мартинян» с.Мартинівка, «Позашкілля заради майбутнього» с.Малий Ржавець.

Інші двадцять чотири - малі проєкти: по Беркозівському старостинському округу - три: «Упорядкування території центрального ставка з облаштуванням переходу на острів та пляжу», «Тренажерний зал в приміщенні сільського будинку культури» і «Побудова каплички». 

По Горобіївському старостинському округу - два: «Паркуємо велосипеди зручно та безпечно», «Спортивний майданчик для всіх».

По Копіюватському старостинському округу - три: «Встановлення стелли з назвою села», «Виготовлення і встановлення каплички» та «Встановлення вуличного освітлення в селищі Копіювате».

По Мартинівському старостинському округу - три: «Освітлена вулиця - безпечна громада», «Бібліомайданчик» та «Smart-лавка» інновації в громаді».

По Павлівському старостинському округу також три: «Встановлення архітектурно-дорожнього знаку», «Спортивний тренажерний зал» та «Увага до дитини - майбутнє країни завтра».

По Полствинському старостинському округу - шість: «Дитинство - одна мить, дозвольте нею насолодитись», «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять», «Якісні дороги - запорука розвитку села», «Візитівка села», «Автономне вуличне освітлення» та «Активне життя - запорука довголіття».

По Попівському старостинському округу - два: «Вуличне освітлення», «Облаштування села Попівка». Малі проєкти у Степанцях - «Будь в тонусі», «Щоб громада була впізнаваною, вона має мати власний бренд».

Кожен житель Степанецької ОТГ може підтримати один Великий проєкт із переліку та один Малий проєкт із переліку конкретного старостинського округу.

Проголосувати можна паперовим бюлетенем або на електронній платформі за посиланням: https://budget.e-dem.ua/7122087801/projects

Детальна інформація на сайті Степанецької громади в розділі Громадський бюджет https://stepanecka-gromada.gov.ua/ .

 


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://www.oblradack.gov.ua/dopuscheno-do-golosuvannya-28-proektiv-gromadskogo-byudzhetu