Із запальними піснями, байкерським шоу і виставкою спорткарів, - у Черкасах відбулися заходи до Дня Незалежності

21 серпня 2020, 12:29

Заступник голови обласної ради Андрій Сегеда взяв участь в урочистостях із нагоди Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності, які відбулися сьогодні, 21 серпня, на Соборній площі.

 

- Блакитно-жовтий прапор завжди гуртував українців і вів їх за собою. Так було під час визвольних змагань за самостійність сторіччя тому, потім - під час боротьби повстанців  в часи Другої світової війни й після неї. З цим прапором вийшли на площу студенти-учасники Революції на граніті. Шостий  рік поспіль під цими кольорами захищають Незалежність України бійці ЗСУ та добровольці у війні на Сході. Вірю, що зовсім скоро настане той день, коли державний прапор майорітиме і на Сході  нашої країни. Щиро дякую тим, хто боровся за незалежність і продовжує робити це зараз - сказав Андрій Сегеда.

Урочистості розпочалися із традиційного підняття прапора. Потім заступник голови обласної ради  та заступник голови ОДА й міський голова вручили черкащанам почесні грамоти та відзнаки.

 

Під час заходу два гурти з Черкащини виконували пісні “не свого часу”: смілянський гурт «Родовід» заспівали - "Там, де ми є" Антитіл, запальні дівчата з “Time” -  "А тепер усе інакше" гурту "Аква Віта". 

На завершення свята черкащани могли переглянути заїзд байкерів із прапорами та виставку спортивних автомобілів.

 


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://www.oblradack.gov.ua/iz-zapalnimi-pisnyami-baykerskim-shou-i-vistavkoyu-sportkariv-u-cherkasakh-vidbulisya-zakhodi-do