Позачергова сесія затвердила протокол щодо приватизації стоматологічної поліклініки

31 липня 2020, 14:53

31 липня 2020 року заступник голови Шполянської районної ради Лідія Татарина провела позачергову сесію районної ради. У роботі пленарного засідання взяла участь голова райдержадміністрації Наталія Коваль.  

Перед початком пленарного засідання заступник голови районної ради Лідія Татарина оголосила хвилину мовчання в зв'язку з третьою річницею загибелі нашого земляка Івана Носача в ході українсько-російської війни.

Потім депутати розпочали свою роботу із заслуховування інформації щодо результатів проведення електронного аукціону. Своїм голосуванням вони затвердили протокол про результати електронного аукціону з продажу нежитлової будівлі стоматполіклініки, згідно з яким було визначено переможця, та доручили заступнику голови районної ради укласти згідно чинного законодавства договір купівлі-продажу.

Також своїм рішенням депутати внесли зміни до районного бюджету на 2020 рік, з якими присутніх ознайомила заступниця начальника фінансового управління райдержадміністрації Наталія Бойко. Зокрема, збільшено кошторис районної ради на суму 16,0 тис. грн. для сплати збору для набуття права власності на службовий автомобіль «Renault Duster» для потреб Антонівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Усі питання, що виносилися на розгляд позачергової сесії, були попередньо опрацьовані в постійних комісіях та на президії районної ради.

 


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://www.oblradack.gov.ua/pozachergova-sesiya-zatverdila-protokol-schodo-privatizacii-stomatologichnoi-polikliniki